reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja tez mam wizyte popołudniu bo moja gin dopiero od 16 przyjmuje [emoji6] wiec wizyte mam na 17.20 a wejde pewnie o 18[emoji57]
No i ja mam jeszcze cale 14dni czekania [emoji57]
Ja czekałam tylko dwa tygodnie, ale to i tak jak wieczność... W ogóle za tydzień w weekend idę na imprezę na którą bilety kupiłam pół roku temu już i zastanawiam się jak ja tam wytrzymam całą noc :( iść muszę bo bilet mnie kosztował 850 złotych :(

reklama
Ja czekałam tylko dwa tygodnie, ale to i tak jak wieczność... W ogóle za tydzień w weekend idę na imprezę na którą bilety kupiłam pół roku temu już i zastanawiam się jak ja tam wytrzymam całą noc :( iść muszę bo bilet mnie kosztował 850 złotych :(
Moze dasz rade [emoji6] a co to za impreza ?[emoji6]
No ja od pozytywnego testu czekam ponad 3tygodnie na wizyte

Witam kobietki
Dzisiaj mój 25dc od czwartku bardzo boli mnie krzyż jak dłużej posiedze, albo postoje.
Ostatnio takie bóle mialam jak rodziłam:)
dzisiaj rano zrobiłam pink eco test po 5 minutach nic nie zauważyłam, więc poszłam spać. Po około dwóch godzinach zaglądam a tam gołym okiem kreska tyle że po czasie. Teraz pozostało mi poczekać do środy termin @
Może miała któraś z Was taką sytuację?

Witam kobietki
Dzisiaj mój 25dc od czwartku bardzo boli mnie krzyż jak dłużej posiedze, albo postoje.
dzisiaj rano zrobiłam pink eco test po 5 minutach nic nie zauważyłam, więc poszłam spać. Po około dwóch godzinach zaglądam a tam gołym okiem kreska tyle że po czasie. Teraz pozostało mi poczekać do środy termin @
Cześć :) ja pierwszy test zrobiłam 26 dnia cyklu ale nic nie pokazało, ani od razu, ani po czasie. W 30 dniu już była dość widoczna kreska po kilkunastu sekundach :)

Witam kobietki
Hej [emoji6] trzymam kciuki ale kreska widoczna po czasie niestety sie nie liczy [emoji6] powtórz rano [emoji6]

W czwartek robiłam też badania żeby sprawdzić jak to wygląda czy wszystko w porządku bo mam guzy na tarczycy
I wyszło ok

Załączniki

• Screenshot_20181004-171024.jpg
    Screenshot_20181004-171024.jpg
    160,6 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Wydaje mi sie że w poprzednim cyklu ten sam test po czasie nadal był bielutki.
Pozostaje mi poczekać do środy i wtedy zrobię
Czekaj czekaj [emoji6] nie ma co sie tak spieszyć [emoji6] jak jest cos na rzeczy to w koncu wyjdzie kreska [emoji6] a co do badan tsh, progesteron i prolaktyne masz bardzo dobre[emoji6] na reszcie sie nie znam

Do góry