Ja czekałam tylko dwa tygodnie, ale to i tak jak wieczność... W ogóle za tydzień w weekend idę na imprezę na którą bilety kupiłam pół roku temu już i zastanawiam się jak ja tam wytrzymam całą noc iść muszę bo bilet mnie kosztował 850 złotychJa tez mam wizyte popołudniu bo moja gin dopiero od 16 przyjmuje [emoji6] wiec wizyte mam na 17.20 a wejde pewnie o 18[emoji57]
No i ja mam jeszcze cale 14dni czekania [emoji57]
reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Moze dasz rade [emoji6] a co to za impreza ?[emoji6]Ja czekałam tylko dwa tygodnie, ale to i tak jak wieczność... W ogóle za tydzień w weekend idę na imprezę na którą bilety kupiłam pół roku temu już i zastanawiam się jak ja tam wytrzymam całą noc iść muszę bo bilet mnie kosztował 850 złotych
No ja od pozytywnego testu czekam ponad 3tygodnie na wizyte
Ja od pozytywnego testu to też trzy tygodnie bo pozytywny test był już 5 dni przed terminem @Moze dasz rade [emoji6] a co to za impreza ?[emoji6]
No ja od pozytywnego testu czekam ponad 3tygodnie na wizyte
A ta impreza to sensation, taka klubowa może kojarzysz
malina2312
Witam kobietki
Dzisiaj mój 25dc od czwartku bardzo boli mnie krzyż jak dłużej posiedze, albo postoje.
Ostatnio takie bóle mialam jak rodziłam
dzisiaj rano zrobiłam pink eco test po 5 minutach nic nie zauważyłam, więc poszłam spać. Po około dwóch godzinach zaglądam a tam gołym okiem kreska tyle że po czasie. Teraz pozostało mi poczekać do środy termin @
Może miała któraś z Was taką sytuację?
Dzisiaj mój 25dc od czwartku bardzo boli mnie krzyż jak dłużej posiedze, albo postoje.
dzisiaj rano zrobiłam pink eco test po 5 minutach nic nie zauważyłam, więc poszłam spać. Po około dwóch godzinach zaglądam a tam gołym okiem kreska tyle że po czasie. Teraz pozostało mi poczekać do środy termin @
Pianistka1991
Cześć ja pierwszy test zrobiłam 26 dnia cyklu ale nic nie pokazało, ani od razu, ani po czasie. W 30 dniu już była dość widoczna kreska po kilkunastu sekundachWitam kobietki
Kaamilaaa
Hej [emoji6] trzymam kciuki ale kreska widoczna po czasie niestety sie nie liczy [emoji6] powtórz rano [emoji6]Witam kobietki
Kaamilaaa
Ja pierwszy test robilam w 30dc czyli w ostatnim dniu kiedy mogla przyjść @ i tez mialam widoczna kreske juz po kilku sekundach [emoji1]Cześć ja pierwszy test zrobiłam 26 dnia cyklu ale nic nie pokazało, ani od razu, ani po czasie. W 30 dniu już była dość widoczna kreska po kilkunastu sekundach
malina2312
Wydaje mi sie że w poprzednim cyklu ten sam test po czasie nadal był bielutki.
Pozostaje mi poczekać do środy i wtedy zrobię
malina2312
reklama
Kaamilaaa
Czekaj czekaj [emoji6] nie ma co sie tak spieszyć [emoji6] jak jest cos na rzeczy to w koncu wyjdzie kreska [emoji6] a co do badan tsh, progesteron i prolaktyne masz bardzo dobre[emoji6] na reszcie sie nie znamWydaje mi sie że w poprzednim cyklu ten sam test po czasie nadal był bielutki.