reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Haha [emoji87]
No wlasnie kazdy lubi co innego, ja nawet jakbym chciala to tak jak mowie nie mialabym jak bo tz nie bedzie no i mlodego nie mialabym z kim zostawić [emoji6]Chcialabym Ci potwierdzić ze tak wlasnie jest ale nie sadze zeby to sie sprawdzalo [emoji14] ja z mlodym tez strasznie wygladalam, i to przez cala ciążę a teraz tylko na poczatku miałam troche wiecej wysypana buzke a tak poza tym to nic [emoji14]
Mnie nic nie wysypało, ale jestem biało-sina [emoji2957][emoji15]

Może nie wyspana ;)
Ja sobie oczywiście żartuję, myślę, że to jednorazowy wybryk i na pewno nie straszysz :)
W sumie niewyspana od kilku tygodni ;) być może hemoglobina i hematokryt w niskiej granicy normy powoduje moją bladość ;)
O włosach wypadajacych po porodzie sporo słyszałam od znajomych, to baaardzo częste zjawisko. Po jakim czasie u Ciebie się to unormowało?

W sumie niewyspana od kilku tygodni ;) być może hemoglobina i hematokryt w niskiej granicy normy powoduje moją bladość ;)
O włosach wypadajacych po porodzie sporo słyszałam od znajomych, to baaardzo częste zjawisko. Po jakim czasie u Ciebie się to unormowało?
Myślę, ze gdzieś 4-5 miesięcy to trwało.
Później zaczęły mi rosnąć włosy, z tym że mam dlugie więc stracily na objętości bo tak szybko te nowe nie nadrabiaja. W pewnym momencie normalnie miałam zakola [emoji33]

Akurat ta wysypka nie swędzi ale wieczorem swędzi mnie całe cialo.. Jakaś masakra.. Gdyby to były okolice 20tyg to bym pomyślała że cholestaza..

Miałam wieczorami swędzenie s pierwszej ciąży, tez na początku. Wyniki wątrobowe w normie u mnie. Niestety hormony szalały, nawilżanie, picie wody i przeczekanie miało tylko sens:)

Myślę, ze gdzieś 4-5 miesięcy to trwało.
Później zaczęły mi rosnąć włosy, z tym że mam dlugie więc stracily na objętości bo tak szybko te nowe nie nadrabiaja. W pewnym momencie normalnie miałam zakola [emoji33]
Oby nie było powtórki z rozrywki.. a z drugiej strony raczej wszystko kiedyś wraca do normy, najważniejsze żeby z naszymi maluszkami było wszystko w porządku :))

Oby nie było powtórki z rozrywki.. a z drugiej strony raczej wszystko kiedyś wraca do normy, najważniejsze żeby z naszymi maluszkami było wszystko w porządku :))
Mam nadzieję, że teraz będzie lepiej. Najwyżej zetnę. Zdrowy maluch najważniejszy.
Jeju jak mi sie dzisiaj nie chce isc na ta imprezę i tak myślę jakby sie wykręcić :(
Dobrze, że to bardzo blisko domu i w każdej chwili mogę wrócić ale mi się nawet szykować nie chce

reklama
Miałam wieczorami swędzenie s pierwszej ciąży, tez na początku. Wyniki wątrobowe w normie u mnie. Niestety hormony szalały, nawilżanie, picie wody i przeczekanie miało tylko sens:)
Pocieszylas mnie bo się obawialam wątroby w pierwszej ciąży miałam podejrzenie cholestazy ale to dopiero koło 32tc
W środę mam gin zobaczymy co powie

Do góry