Pianistka1991
Fanka BB :)
Żeby to jeszcze faktycznie można było "dowodem" nazwać....No widzisz kolejny dowód
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żeby to jeszcze faktycznie można było "dowodem" nazwać....No widzisz kolejny dowód
Mnie nic nie wysypało, ale jestem biało-sina [emoji2957][emoji15]Haha [emoji87]
No wlasnie kazdy lubi co innego, ja nawet jakbym chciala to tak jak mowie nie mialabym jak bo tz nie bedzie no i mlodego nie mialabym z kim zostawić [emoji6]Chcialabym Ci potwierdzić ze tak wlasnie jest ale nie sadze zeby to sie sprawdzalo [emoji14] ja z mlodym tez strasznie wygladalam, i to przez cala ciążę a teraz tylko na poczatku miałam troche wiecej wysypana buzke a tak poza tym to nic [emoji14]
E tam dowód to dowódŻeby to jeszcze faktycznie można było "dowodem" nazwać....
Może nie wyspanaMnie nic nie wysypało, ale jestem biało-sina [emoji2957][emoji15]
W sumie niewyspana od kilku tygodni być może hemoglobina i hematokryt w niskiej granicy normy powoduje moją bladośćMoże nie wyspana
Ja sobie oczywiście żartuję, myślę, że to jednorazowy wybryk i na pewno nie straszysz
Myślę, ze gdzieś 4-5 miesięcy to trwało.W sumie niewyspana od kilku tygodni być może hemoglobina i hematokryt w niskiej granicy normy powoduje moją bladość
O włosach wypadajacych po porodzie sporo słyszałam od znajomych, to baaardzo częste zjawisko. Po jakim czasie u Ciebie się to unormowało?
Akurat ta wysypka nie swędzi ale wieczorem swędzi mnie całe cialo.. Jakaś masakra.. Gdyby to były okolice 20tyg to bym pomyślała że cholestaza..
Oby nie było powtórki z rozrywki.. a z drugiej strony raczej wszystko kiedyś wraca do normy, najważniejsze żeby z naszymi maluszkami było wszystko w porządku )Myślę, ze gdzieś 4-5 miesięcy to trwało.
Później zaczęły mi rosnąć włosy, z tym że mam dlugie więc stracily na objętości bo tak szybko te nowe nie nadrabiaja. W pewnym momencie normalnie miałam zakola [emoji33]
Mam nadzieję, że teraz będzie lepiej. Najwyżej zetnę. Zdrowy maluch najważniejszy.Oby nie było powtórki z rozrywki.. a z drugiej strony raczej wszystko kiedyś wraca do normy, najważniejsze żeby z naszymi maluszkami było wszystko w porządku )
Pocieszylas mnie bo się obawialam wątroby w pierwszej ciąży miałam podejrzenie cholestazy ale to dopiero koło 32tcMiałam wieczorami swędzenie s pierwszej ciąży, tez na początku. Wyniki wątrobowe w normie u mnie. Niestety hormony szalały, nawilżanie, picie wody i przeczekanie miało tylko sens