reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

W ogóle jak lekarzowi powiedziałam o moich takixh mini omdleniach to powiedział, ze to normalne i do 16 tc powinno minąć. Tyle, ze mialam juz wybiki krwi z ktorych nic niepokojacego nie wynikało.
Jesli wyniki masz w porzadku to nie ma co sie martwić.
Ja w pierwszej ciazy czesto mdlalam ale u mnie to bylo spowodowane glownie anemia.

reklama
Ja do szkoły rodzenia sie nie wybieram, jakos to nie dla mnie zresztą i tak nie mialabym jak chodzić.[emoji57]
Też zależy czy jest fajnie prowadzona. U mnie sa swietne prowadzące :) teraz pójdę, ale maz pewnie już tak się nie będzie miał jak zaangażować bo zmienił pracę i zabim dojedzie do jest 17 a zajęcia chyba jakos na 16:30

Witajcie Dziewczyny :-)
Kciuki za wizyty...które pewnie są już w trakcie ;-)
Dzień zaczęłam pyszną jajecznica zrobioną przez męża. A teraz mój "grzaniec": mleko sojowe z kurkumą, cynamonem i odrobiną miodu na ciepło. Smakuje mi (o dziwo!) i pomaga na przeziębienie.

Też zależy czy jest fajnie prowadzona. U mnie sa swietne prowadzące :) teraz pójdę, ale maz pewnie już tak się nie będzie miał jak zaangażować bo zmienił pracę i zabim dojedzie do jest 17 a zajęcia chyba jakos na 16:30
U mnie w Toruniu jest spory wybór i słyszałam o świetnej szkole rodzenia, jak i takich bardzo przeciętnych na które faceci mają wstęp tylko na pierwsze zajęcia (!).. ja Tatusia na pewno w miarę możliwości spróbuje zaangażować [emoji3]

Ja ogolnie nie lubie tego typu zajęć [emoji57] sama sie przygotowywałam do porodu, do pojawienia sie mlodego i mysle ze dobrze sobie poradzilam bez niczyjej pomocy, bez pomocy takich zajęć. [emoji6]
No i po prostu nawet jakbym chciala chodzic to nie mialabym jak [emoji14] tz praktycznie caly czas nie bedzie w domu bo w tygodniu caly czas w pracy za granicą a w domu bedzie moze na weekendy wiec raczej z mlodym na takie zajecia nie pojde [emoji14]

Ja ogolnie nie lubie tego typu zajęć [emoji57] sama sie przygotowywałam do porodu, do pojawienia sie mlodego i mysle ze dobrze sobie poradzilam bez niczyjej pomocy, bez pomocy takich zajęć. [emoji6]
No i po prostu nawet jakbym chciala chodzic to nie mialabym jak [emoji14] tz praktycznie caly czas nie bedzie w domu bo w tygodniu caly czas w pracy za granicą a w domu bedzie moze na weekendy wiec raczej z mlodym na takie zajecia nie pojde [emoji14]
Hehe moglby szoku dostac :) wiadomo każdy lubi coś innego

A tak z innej beczki, z przymrużeniem oka - jeśli córka faktycznie "zabiera urodę" matce to będzie dziewczynka na bank! Nie mogę patrzeć na siebie z rana, blada jak ściana, biała wręcz na twarzy (przy dość śniadej karnacji), oczy czerwone, widoczne jak nigdy naczynka na powiekach, straszę bez makijażu [emoji849]

A tak z innej beczki, z przymrużeniem oka - jeśli córka faktycznie "zabiera urodę" matce to będzie dziewczynka na bank! Nie mogę patrzeć na siebie z rana, blada jak ściana, biała wręcz na twarzy (przy dość śniadej karnacji), oczy czerwone, widoczne jak nigdy naczynka na powiekach, straszę bez makijażu [emoji849]
No widzisz kolejny dowód :D

reklama
Hehe moglby szoku dostac :) wiadomo każdy lubi coś innego
Haha [emoji87]
No wlasnie kazdy lubi co innego, ja nawet jakbym chciala to tak jak mowie nie mialabym jak bo tz nie bedzie no i mlodego nie mialabym z kim zostawić [emoji6]
Chcialabym Ci potwierdzić ze tak wlasnie jest ale nie sadze zeby to sie sprawdzalo [emoji14] ja z mlodym tez strasznie wygladalam, i to przez cala ciążę a teraz tylko na poczatku miałam troche wiecej wysypana buzke a tak poza tym to nic [emoji14]

Do góry