reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Takie jakby skurcze jak przy okresie tylko jak dla mnie dosc delikatne bo przy okresie mialam okropne, no ale sa i caly brzuch czuje tak na dole jakby szpilki mi ktos od srodka wbijal...ehh wezme nospe i magnez i bede w weekend odpoczywac a zobacze co gin na to powie w poniedziałek [emoji53]Ale to są skurcze czy takie raczej ćmienie? Mnie czasem tak po bokach kłuło, jakby jajniki. Ostatnio jest spokój, ale nie wiem z czego to wynika.
Anolik
Ja tak miałam gdzies do 10 tygodnia, teraz tylko takie klucia z prawej strony. Będę pytać zaraz na wizycie o co tu moze chodzić.Takie jakby skurcze jak przy okresie tylko jak dla mnie dosc delikatne bo przy okresie mialam okropne, no ale sa i caly brzuch czuje tak na dole jakby szpilki mi ktos od srodka wbijal...ehh wezme nospe i magnez i bede w weekend odpoczywac a zobacze co gin na to powie w poniedziałek [emoji53]
Pianistka1991
Pewnie to rozciągająca się macica, ale najlepiej jeśli t samo usłyszysz od lekarzaTakie jakby skurcze jak przy okresie tylko jak dla mnie dosc delikatne bo przy okresie mialam okropne, no ale sa i caly brzuch czuje tak na dole jakby szpilki mi ktos od srodka wbijal...ehh wezme nospe i magnez i bede w weekend odpoczywac a zobacze co gin na to powie w poniedziałek [emoji53]
Pianistka1991
Odwagi, będzie wszystko dobrze!Dobra dziewczyny doczekalam się. Już jestem w przychodni, wchodzę o 10. Trzymajcie mocno kciuki, bo jestem taka roztelepana, że nie wiem jak się położę do badania [emoji6]
U mnie w szpitalu mozna zaczac od ok 24 chyba. Ja chodzilam i teraz tez zamierzam isc wiem, ze to dlatego bylo mi latwiej sie zmierzyc z porodem. Polozna prawie nic nie musiała mówić sama wiedzialam jak oddychać itp.Wspólna kąpiel..cudownie))) często słyszę opinię, że teoria trochę nijak ma się do praktyki i jestem na to przygotowana, aczkolwiek do szkoły rodzenia na pewno się zapiszę.
Od którego tygodnia zaczęłyście chodzić do szkoły rodzenia w poprzednich ciążach?
Anolik
U mnie do 20 tygodnia trzeba się zapisać [emoji4]U mnie w szpitalu mozna zaczac od ok 24 chyba. Ja chodzilam i teraz tez zamierzam isc wiem, ze to dlatego bylo mi latwiej sie zmierzyc z porodem. Polozna prawie nic nie musiała mówić sama wiedzialam jak oddychać itp.juz teraz zapomnialam więc pójdę jeszcze raz. Poza tym to fajna okazja zeby poznac inne mamuśki
reklama