zobaczysz jak bedzie za nim szalal zakocha sie od 1 wejrzenia,gwarantujeKurczę dziewczyny muszę się z wami podzielić jeszcze jedna rzeczą która nie daje mi od wczoraj spokoju. Moja ciąża jest pierwszą ciąża z rodzinie. Wyczekana przez przyszłych dziadkow. I wszystko fajnie gdyby nie kolejne... hmm... rozczarowanie ? Nie mogłam się doczekać żeby przekazać wiadomość mojemu tacie (mamy nie mam już ponad 12 lat) A on albo zgrywal twardziela albo nie wiem. Generalnie jakoś tak nie widziałam tej radości w jego oczach jak się dowiedział że zostanie po raz pierwszy dziadkiem ( A o niczym innym nie gadał od ślubu...) Ale mniejsza. Mój tata zawsze mówił że wnuczka I wnuczka i czeka na wnusie. Wczoraj po prenatalnych zgodnie z przeczuciami na 75% chlopak. Po wszystkim dzwonilam do taty (na co dzień jest za granica) I wysłałam mu zdjęcie z usg I się zapytal czy znana płeć- Od razu zapytał czy dziewczynka. Mówię że nie na 100% wiadomo ale nie, chlopak. I usłyszałam "szkoda, liczylem na dziewczynke". Może przesadzam i wiem ze najwazniejsze ze zdrowe i nir powinnam sie przejmowac ale nie na takie słowa się czeka od jedynego rodzica, który po raz pierwszy zostanie dziadkiem. Trochę mi jednak przykro... A zdjęciem z usg pochwalę się przed WamiZobacz załącznik 920878
reklama
Paulina97
Fanka BB :)
Śliczny maluszek. Nie przejmuj sie najwazniejsze ze zdrowe, moj tata raczej na chłopca czeka ale ja sie bede z obu płci cieszyć. Mnie pewnie tez by dotknęło to jakby sie okazala dziewczynka...ale nie mozna wszystkim dogodzic. Jak sie urodzi bedzie dziadek w niebo wziety zobaczysz [emoji4]Kurczę dziewczyny muszę się z wami podzielić jeszcze jedna rzeczą która nie daje mi od wczoraj spokoju. Moja ciąża jest pierwszą ciąża z rodzinie. Wyczekana przez przyszłych dziadkow. I wszystko fajnie gdyby nie kolejne... hmm... rozczarowanie ? Nie mogłam się doczekać żeby przekazać wiadomość mojemu tacie (mamy nie mam już ponad 12 lat) A on albo zgrywal twardziela albo nie wiem. Generalnie jakoś tak nie widziałam tej radości w jego oczach jak się dowiedział że zostanie po raz pierwszy dziadkiem ( A o niczym innym nie gadał od ślubu...) Ale mniejsza. Mój tata zawsze mówił że wnuczka I wnuczka i czeka na wnusie. Wczoraj po prenatalnych zgodnie z przeczuciami na 75% chlopak. Po wszystkim dzwonilam do taty (na co dzień jest za granica) I wysłałam mu zdjęcie z usg I się zapytal czy znana płeć- Od razu zapytał czy dziewczynka. Mówię że nie na 100% wiadomo ale nie, chlopak. I usłyszałam "szkoda, liczylem na dziewczynke". Może przesadzam i wiem ze najwazniejsze ze zdrowe i nir powinnam sie przejmowac ale nie na takie słowa się czeka od jedynego rodzica, który po raz pierwszy zostanie dziadkiem. Trochę mi jednak przykro... A zdjęciem z usg pochwalę się przed WamiZobacz załącznik 920878
ja tez mam taki szkoda ze jestem w pracy bym pokazala;P ale nadrobie;PTo i ja wam wrzuce wielorybka [emoji57] 13+1 zdjecie sprzed chwili..Zobacz załącznik 920890
Kaamilaaa
A co do reakcji rodziców, u nas wiedza tylko tz rodzice bo ze swoimi nie utrzymuje kontaktu (juz slysze jaka byla by reakcja mojej matki na kolejne dziecko... a po co ci to?..)
Za to tz rodzice sie cieszą bardzo [emoji6] tz mamie ostatnio powiedzialam ze najprawdopodobniej dziewczynka to jest mega szczęśliwa, wiec lepiej zeby nic jej tam nie uroslo [emoji87] tz rodzice maja tylko 3synów i dodatkowo kolejny chlopak w rodzine to moj młody [emoji14] wiec nie dziwie sie ze mama tz jest mega szczesliwa ze bedzie pierwsza dziewczynka [emoji4]
Za to tz rodzice sie cieszą bardzo [emoji6] tz mamie ostatnio powiedzialam ze najprawdopodobniej dziewczynka to jest mega szczęśliwa, wiec lepiej zeby nic jej tam nie uroslo [emoji87] tz rodzice maja tylko 3synów i dodatkowo kolejny chlopak w rodzine to moj młody [emoji14] wiec nie dziwie sie ze mama tz jest mega szczesliwa ze bedzie pierwsza dziewczynka [emoji4]
MagdaTZ
Madelaine701
No kurcze podobny strasznieHej a ja wrzuce zdjęcie mojego klonika, który skończył dziś 11 miesiecy
Mąż oczywiście uważa, że nie ma żadnego podobieństwaZobacz załącznik 920893Zobacz załącznik 920894
Madelaine701
Mnie strasznie irytuje takie gadanie, jakby to można było sobie tak o ustalić jaka teraz płeć będzie ...U mnie też była podobna reakcja i to w całej rodzinie. Wszyscy oczekiwali dziewczynki tak bardzo że mnie do łez doprowadzili. A jak sie Aleks urodził to świata poza nim nie widzieli. I później przy drugim dziecku szybko zaakceptowali że będzie chlopak. A teraz znowu gadają. Wszyscy tylko dopytują czy juz wiem A mojemu mężowi dogadują czy sie tym razem postarał. Także musisz to wszystko lekceważyć bo inaczej zacznie Ci to caly czas na głowie siedziec [emoji6]
Dziękuję tak wlosy to mój skarb, ale i tak sa o wiele brzydsze niż przed 1 ciaza. No i niestety teraz rzadko nosze rozpuszczoneŚlicznie wyglądasz [emoji3] ale jakie Ty masz piękne włosy [emoji3]zazdroszczę [emoji6]
Haha a ja myslalam ze to komentarz do mnie
Berry90
Ale duży brzusio <3 !To i ja wam wrzuce wielorybka [emoji57] 13+1 zdjecie sprzed chwili..Zobacz załącznik 920890
reklama
Berry90
W samo sedno.Mnie strasznie irytuje takie gadanie, jakby to można było sobie tak o ustalić jaka teraz płeć będzie ...