reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja nie powiem... czasami miałabym ochotę wypić grzanca. Nie mówię że nie... to był zawsze taki mój czas listopad I grudzien na grzanca :) Ale to nie znaczy że nie po niego sięgam albo że jest mi jakos żal. Istnieją jeszcze (albo przede wszystkim) świadome wybory...
Ja tez uwielbiam grzanca :)
Ostatniej ziny robilam takiego bez alkoholu juz kurcze nie pamiętam jak ale wiem ze z sokiem jablkowym a co wiecej to mi wyparowało z glowy. Maz nawet twierdził, ze lepszy niż z wina

reklama
Też tak myślę, tego typu zapach sama czasem odczuwam, a mocz mam ok. Tylko pamiętaj żeby dobrze pobrać próbkę bo mi za pierwszym razem wyszły bekterie i leukocyty w osadzie, a za drugim razem już było wzorowo. ;)
Właśnie mi też wyszedł słabo, a posiew nie wykrył żadnych bakterii. Podpowiesz co zmieniłaś w pobieraniu? [emoji6]

Ja tez uwielbiam grzanca :)
Ostatniej ziny robilam takiego bez alkoholu juz kurcze nie pamiętam jak ale wiem ze z sokiem jablkowym a co wiecej to mi wyparowało z glowy. Maz nawet twierdził, ze lepszy niż z wina
W Ikei można kupić bezalkoholowy wsad do grzanca. Wystarczy wymieszać z wodą :) w ubieglym roku wzielam myslac ze go normalny [emoji14] W Auchan mają też grzanca bezalkoholowego - pewnie na tej samej zasadzie jak ten z Ikei na bazie soku I przypraw korzennych (koleżanka mi ostatnio podpowiedziala) kupilam Ale jeszcze nie próbowałam.

Właśnie mi też wyszedł słabo, a posiew nie wykrył żadnych bakterii. Podpowiesz co zmieniłaś w pobieraniu? [emoji6]
Pobierałam mocz ze środkowego strumienia, a wcześniej myłam się jeszcze tuż przez pobraniem próbki (za pierwszym razem robiłam to w domu, a tym razem jeszcze w szpitalu przed pobraniem).

W Ikei można kupić bezalkoholowy wsad do grzanca. Wystarczy wymieszać z wodą :) w ubieglym roku wzielam myslac ze go normalny [emoji14] W Auchan mają też grzanca bezalkoholowego - pewnie na tej samej zasadzie jak ten z Ikei na bazie soku I przypraw korzennych (koleżanka mi ostatnio podpowiedziala) kupilam Ale jeszcze nie próbowałam.
Oo to też się rozejrzę :)

Ja szybko nadrobie ;)
Mam nadzieje ze nie przytyje az 25 kg jak z synem. To bylo przerazajace ale szczerze to u mnie w rodzinie chyba sa takie sklonnosci bo mama, siostra tez tak tyly a byly szczuple przed ciaza. Ja nawet jakos specjalnie sie nie objadalam. Moze mialo wieksze znaczenie to, ze malo sie ogolnie w ciazy ruszalam calymi dniami sobie lezalam :)
Ja z mlodym przytylam 10kg mysle ze tez moze jednak bedzie podobnie lub mniej skoro musze pilnowac diety
nie boj żaby ja mam tez niezly balonik juz :D
Na pewno nie wiekszy niz ja[emoji14]
Ja nie powiem... czasami miałabym ochotę wypić grzanca. Nie mówię że nie... to był zawsze taki mój czas listopad I grudzien na grzanca :) Ale to nie znaczy że nie po niego sięgam albo że jest mi jakos żal. Istnieją jeszcze (albo przede wszystkim) świadome wybory...
Ja tez zawsze na jesień zaopatrywalam sie w grzance [emoji14] ale teraz wiem ze nie moge więc nawet za tym nie tęsknię, w przyszlym roku na jesieni juz bede mogła [emoji14]

Ja uwielbiam białe Martini i nawet szklaneczke whisky z colą sobie nie raz wypilam przedtem ale teraz ani mi się śni. I krew mnie zalewa jak słyszę że lekarz powiedział że lampke wina na krążenie można w ciąży. No sorry ale co to za lekarz?

Ja z mlodym przytylam 10kg mysle ze tez moze jednak bedzie podobnie lub mniej skoro musze pilnowac dietyNa pewno nie wiekszy niz ja[emoji14]Ja tez zawsze na jesień zaopatrywalam sie w grzance [emoji14] ale teraz wiem ze nie moge więc nawet za tym nie tęsknię, w przyszlym roku na jesieni juz bede mogła [emoji14]
Hah a ja znowu planuje karmienie więc znowu dwa lata ;)
Ostatnie to dziecko wiec jeszcze mam ze 40 lat na picie!
W ogóle co mi kolezanka opowiadala to myslalam ze zarty sobie robi.
Na imprezie u niej w domu pojawili sie znajomi z 3 miesiecznym dzieckiem i oboje pili :/ dzieckiem zajmowali sie wszyscy tylko nie oni. Ona nie ma dzieci ale ja i tak na jej miejscu bym powiadomila policje czy mops bo bym nie wytrzymala

reklama
Ja uwielbiam białe Martini i nawet szklaneczke whisky z colą sobie nie raz wypilam przedtem ale teraz ani mi się śni. I krew mnie zalewa jak słyszę że lekarz powiedział że lampke wina na krążenie można w ciąży. No sorry ale co to za lekarz?
No może tylko za białym Martini troszkę tęsknię, uwielbiam! [emoji39][emoji39][emoji39] ani mi się jednak śni choćby powąchać!

Do góry