reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
To maluśki jest:) i Ty tez drobna jesteś:)))))))
Chyba kilogramy masz na minusie?
Cześć z rana wszystkim:), u Nas pieknie i mroźno, ale dzień jest fajny. Mam nadzieje, ze uda mi się po mojej pracy wyskoczyć z młodym na spacerek:)
U mnie tez mróz a mam daleko ze szpitala do domu :( wstyd sie przyznać ale jestem nie zmotoryzowana :( glupia nie zrobilam prawka i teraz cierpię bo muszę autobusem godzine wracać. No ale za to na miejsce wiezie mnie mama.
Wg mojej wagi schudlam 4kg a wg wagi lekarza tylko dwa :)
Brzuch tez z rana później bedzie większy :)

Witajcie! Co do zapachów - od 5 rano śpię w salonie na narożniku bo mój mąż wieczorem wypił syrop z czosnku na przeziębienie i już nie mogłam z tym zapachem wytrzymać ^^
@Malentka jeśli Cie nie boli i tylko czujesz zapach - być może to nic. A jeśli Cię to nie pokoi to zrób sobie badanie moczu - tam będziesz miała czarno na białym ;)
badania bede robic w poniedzialek wszystkie zlecone i mocz tez mam....:) no i poki mnie nie swedzi jakos mocno i nie piecze to chyba nic zlego sie nie dzieje

badania bede robic w poniedzialek wszystkie zlecone i mocz tez mam....:) no i poki mnie nie swedzi jakos mocno i nie piecze to chyba nic zlego sie nie dzieje
Też tak myślę, tego typu zapach sama czasem odczuwam, a mocz mam ok. Tylko pamiętaj żeby dobrze pobrać próbkę bo mi za pierwszym razem wyszły bekterie i leukocyty w osadzie, a za drugim razem już było wzorowo. ;)

Mój brzuchol :) 12+2 ale wg usg 12+6Zobacz załącznik 920835
Ale ty szczupla :)
dziewczyny a ja mam takie niesmaczne pytanie:p od dwóch dni czuje taki intensywny zapach moczu.....nawet jak wychodze z kapieli to za chwile czuje od siebie taki brzydki zapach stamtad....;/ tez takie cos zauwazyłyscie czy ze mna moze cos sie dzieje?
Mi wyglada na infekcje :/
no tez o tym pomyslalam ale nic nie swedzi ani nie piecze
Przy infekcji wcale nic nie musi swedziec ani piec a ona moze być wiec ja bym na twoim miejscu podpytala gin..
Jaki malusi <3
Witajcie :-) Piszę jeszcze z łóżka...cała noc dokuczal mi katar. Córka też chora, syn jeszcze trochę...więc siedzimy wszyscy w domu. Chyba nawet na spacer nie wyjdziemy bo wieje dziś u nas okrutnie. Mąż rano wybrał się na obserwację ptaków na molo...i ponoć ledwo dało się wytrzymać z powodu wiatru.
Miłego dnia :-) Idę odgrzac kaszę jaglaną na śniadanie i zrobić złote mleko :-)

P.s moje prenatalne dopiero za 10dni...to tak a propos cierpliwego czekania ;-)
Zdrowka dla was :* moj mlody tez wstal zakatarzony :/ a za oknem -11 :(

Jak tak patrze na wasze brzuszki to masakra, wy takie szczuplutkie a ja mam już taki wielki, bede sie toczyć na koniec :D

Jeju jak ja nie lubie szpitali:( czekam teraz w kolejce a gowniara z wielkim brzuchem co 15 min na papierosla wychodzi no mam ochotę ja walnac e leb a jeszcze czeka na przyjecie do szpitala.

reklama
Ale ty szczupla :) Mi wyglada na infekcje :/Przy infekcji wcale nic nie musi swedziec ani piec a ona moze być wiec ja bym na twoim miejscu podpytala gin..Jaki malusi <3 Zdrowka dla was :* moj mlody tez wstal zakatarzony :/ a za oknem -11 :(

Jak tak patrze na wasze brzuszki to masakra, wy takie szczuplutkie a ja mam już taki wielki, bede sie toczyć na koniec :D
Ja szybko nadrobie ;)
Mam nadzieje ze nie przytyje az 25 kg jak z synem. To bylo przerazajace ale szczerze to u mnie w rodzinie chyba sa takie sklonnosci bo mama, siostra tez tak tyly a byly szczuple przed ciaza. Ja nawet jakos specjalnie sie nie objadalam. Moze mialo wieksze znaczenie to, ze malo sie ogolnie w ciazy ruszalam calymi dniami sobie lezalam :)

Do góry