AasiaI
Fanka BB :)
No wiadomoja też właśnie nie widziałam przeciwwskazan nigdzie ale co ja się będę z lekarzem kłócić...
moj mowi ze można tak jak inni ginekolodzy gdy zaistnieje potrzeba wiec ......
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wiadomoja też właśnie nie widziałam przeciwwskazan nigdzie ale co ja się będę z lekarzem kłócić...
no zaczelo mnie teraz lekko swedziec i mam taki suz bardziej na zolto mi sie wydaje...moze jednak podskocze do ginekologa zeby na wlasna reke nie dzialac?Pytałam o clotrimazolum swojego gin I mi odradzil... Ja to bym jednak skonsultowala z ginem I nie działała na własne reke
U mnie tez mróz a mam daleko ze szpitala do domuTo maluśki jesti Ty tez drobna jesteś
))))))
Chyba kilogramy masz na minusie?
Cześć z rana wszystkim, u Nas pieknie i mroźno, ale dzień jest fajny. Mam nadzieje, ze uda mi się po mojej pracy wyskoczyć z młodym na spacerek
![]()
badania bede robic w poniedzialek wszystkie zlecone i mocz tez mam....Witajcie! Co do zapachów - od 5 rano śpię w salonie na narożniku bo mój mąż wieczorem wypił syrop z czosnku na przeziębienie i już nie mogłam z tym zapachem wytrzymać ^^
@Malentka jeśli Cie nie boli i tylko czujesz zapach - być może to nic. A jeśli Cię to nie pokoi to zrób sobie badanie moczu - tam będziesz miała czarno na białym![]()
Jaki ladny
no zaczelo mnie teraz lekko swedziec i mam taki suz bardziej na zolto mi sie wydaje...moze jednak podskocze do ginekologa zeby na wlasna reke nie dzialac?
Też tak myślę, tego typu zapach sama czasem odczuwam, a mocz mam ok. Tylko pamiętaj żeby dobrze pobrać próbkę bo mi za pierwszym razem wyszły bekterie i leukocyty w osadzie, a za drugim razem już było wzorowo.badania bede robic w poniedzialek wszystkie zlecone i mocz tez mam....no i poki mnie nie swedzi jakos mocno i nie piecze to chyba nic zlego sie nie dzieje
Ale ty szczuplaMój brzuchol12+2 ale wg usg 12+6Zobacz załącznik 920835
Mi wyglada na infekcje :/dziewczyny a ja mam takie niesmaczne pytanieod dwóch dni czuje taki intensywny zapach moczu.....nawet jak wychodze z kapieli to za chwile czuje od siebie taki brzydki zapach stamtad....;/ tez takie cos zauwazyłyscie czy ze mna moze cos sie dzieje?
Przy infekcji wcale nic nie musi swedziec ani piec a ona moze być wiec ja bym na twoim miejscu podpytala gin..no tez o tym pomyslalam ale nic nie swedzi ani nie piecze
Jaki malusi <3
Zdrowka dla was :* moj mlody tez wstal zakatarzony :/ a za oknem -11Witajcie :-) Piszę jeszcze z łóżka...cała noc dokuczal mi katar. Córka też chora, syn jeszcze trochę...więc siedzimy wszyscy w domu. Chyba nawet na spacer nie wyjdziemy bo wieje dziś u nas okrutnie. Mąż rano wybrał się na obserwację ptaków na molo...i ponoć ledwo dało się wytrzymać z powodu wiatru.
Miłego dnia :-) Idę odgrzac kaszę jaglaną na śniadanie i zrobić złote mleko :-)
P.s moje prenatalne dopiero za 10dni...to tak a propos cierpliwego czekania ;-)
Ja szybko nadrobieAle ty szczuplaMi wyglada na infekcje :/Przy infekcji wcale nic nie musi swedziec ani piec a ona moze być wiec ja bym na twoim miejscu podpytala gin..Jaki malusi <3 Zdrowka dla was :* moj mlody tez wstal zakatarzony :/ a za oknem -11
Jak tak patrze na wasze brzuszki to masakra, wy takie szczuplutkie a ja mam już taki wielki, bede sie toczyć na koniec![]()