reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja uwielbiam białe Martini i nawet szklaneczke whisky z colą sobie nie raz wypilam przedtem ale teraz ani mi się śni. I krew mnie zalewa jak słyszę że lekarz powiedział że lampke wina na krążenie można w ciąży. No sorry ale co to za lekarz?
Lekarz do zmiany. Chyba że bezalkoholowe miał na myśli...

Hah a ja znowu planuje karmienie więc znowu dwa lata ;)
Ostatnie to dziecko wiec jeszcze mam ze 40 lat na picie!
W ogóle co mi kolezanka opowiadala to myslalam ze zarty sobie robi.
Na imprezie u niej w domu pojawili sie znajomi z 3 miesiecznym dzieckiem i oboje pili :/ dzieckiem zajmowali sie wszyscy tylko nie oni. Ona nie ma dzieci ale ja i tak na jej miejscu bym powiadomila policje czy mops bo bym nie wytrzymala
Ja nie bede kp wiec na chlodny jesienny wieczór bede mogla sobie wypic kubek cieplego grzanca [emoji14]

No dla mnie to tez nie powazne, ze oboje rodzice ktorzy sa odpowiedzialni za dziecko w tym samym czasie pija alko... szok...
U nas zawsze jak tz pije np piwko to ja nie ruszam i odwrotnie. Ja nawet w zeszlym roku bedac na weselu brata mojego tz nie ruszalam alko bo pilnowalam młodego. Prawnie nadal tylko ja jestem odpowiedzialan za młodego

U mnie ciążowego brzucha długo nie bedzie widać, bo mam spooorą nadwage..98kg przy 168cm przed ciążą a teraz jestem 4kg na minusie...ciekawe z jaka wagą skończę ;)

Moze akurat zgubisz. Moja znajoma zaczęła z nadwaga i na finiszu chyba nie miala nic na plusie więc po porodzie miala sporo ma minusie :)

zgubić zbędne kg przy ciąży hmmm... brzmi interesująco ;)
rok temu tzn 7 lipca rzuciłam fajki ..dziewczyny przytyłam przez to ok 10 kg :( i z 55 zrobiło się 65 :( :( :( ale ból :( pomimo ze nadal ćwiczyłam i jeździłam rowerem po 30 klocków :(
w październiku z mężem byliśmy na Cyprze i uwierzcie mi nie było jak odmówić takie pyszne jedzenie OMG! .
Fakt przyznaje sie bez bicia na Cyprze to se poszalałam z jedzeniem ale byłam juz w ciąży może dlatego? usprawiedliwiam sie? hehe ;)

reklama
U mnie ciążowego brzucha długo nie bedzie widać, bo mam spooorą nadwage..98kg przy 168cm przed ciążą a teraz jestem 4kg na minusie...ciekawe z jaka wagą skończę ;)
No to pewnie tylko u nas szybko nie będzie widać ;) dziewczyny już coś tam widzą, a ja cieszę sie, że jeszcze chudne zamiast tyc [emoji28]

Do góry