reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja nie powiem... czasami miałabym ochotę wypić grzanca. Nie mówię że nie... to był zawsze taki mój czas listopad I grudzien na grzanca :) Ale to nie znaczy że nie po niego sięgam albo że jest mi jakos żal. Istnieją jeszcze (albo przede wszystkim) świadome wybory...
Ja tez uwielbiam grzanca :)
Ostatniej ziny robilam takiego bez alkoholu juz kurcze nie pamiętam jak ale wiem ze z sokiem jablkowym a co wiecej to mi wyparowało z glowy. Maz nawet twierdził, ze lepszy niż z wina

reklama
Też tak myślę, tego typu zapach sama czasem odczuwam, a mocz mam ok. Tylko pamiętaj żeby dobrze pobrać próbkę bo mi za pierwszym razem wyszły bekterie i leukocyty w osadzie, a za drugim razem już było wzorowo. ;)
Właśnie mi też wyszedł słabo, a posiew nie wykrył żadnych bakterii. Podpowiesz co zmieniłaś w pobieraniu? [emoji6]

Ja tez uwielbiam grzanca :)
Ostatniej ziny robilam takiego bez alkoholu juz kurcze nie pamiętam jak ale wiem ze z sokiem jablkowym a co wiecej to mi wyparowało z glowy. Maz nawet twierdził, ze lepszy niż z wina
W Ikei można kupić bezalkoholowy wsad do grzanca. Wystarczy wymieszać z wodą :) w ubieglym roku wzielam myslac ze go normalny [emoji14] W Auchan mają też grzanca bezalkoholowego - pewnie na tej samej zasadzie jak ten z Ikei na bazie soku I przypraw korzennych (koleżanka mi ostatnio podpowiedziala) kupilam Ale jeszcze nie próbowałam.

Właśnie mi też wyszedł słabo, a posiew nie wykrył żadnych bakterii. Podpowiesz co zmieniłaś w pobieraniu? [emoji6]
Pobierałam mocz ze środkowego strumienia, a wcześniej myłam się jeszcze tuż przez pobraniem próbki (za pierwszym razem robiłam to w domu, a tym razem jeszcze w szpitalu przed pobraniem).

W Ikei można kupić bezalkoholowy wsad do grzanca. Wystarczy wymieszać z wodą :) w ubieglym roku wzielam myslac ze go normalny [emoji14] W Auchan mają też grzanca bezalkoholowego - pewnie na tej samej zasadzie jak ten z Ikei na bazie soku I przypraw korzennych (koleżanka mi ostatnio podpowiedziala) kupilam Ale jeszcze nie próbowałam.
Oo to też się rozejrzę :)

Ja szybko nadrobie ;)
Mam nadzieje ze nie przytyje az 25 kg jak z synem. To bylo przerazajace ale szczerze to u mnie w rodzinie chyba sa takie sklonnosci bo mama, siostra tez tak tyly a byly szczuple przed ciaza. Ja nawet jakos specjalnie sie nie objadalam. Moze mialo wieksze znaczenie to, ze malo sie ogolnie w ciazy ruszalam calymi dniami sobie lezalam :)
Ja z mlodym przytylam 10kg mysle ze tez moze jednak bedzie podobnie lub mniej skoro musze pilnowac diety
nie boj żaby ja mam tez niezly balonik juz :D
Na pewno nie wiekszy niz ja[emoji14]
Ja nie powiem... czasami miałabym ochotę wypić grzanca. Nie mówię że nie... to był zawsze taki mój czas listopad I grudzien na grzanca :) Ale to nie znaczy że nie po niego sięgam albo że jest mi jakos żal. Istnieją jeszcze (albo przede wszystkim) świadome wybory...
Ja tez zawsze na jesień zaopatrywalam sie w grzance [emoji14] ale teraz wiem ze nie moge więc nawet za tym nie tęsknię, w przyszlym roku na jesieni juz bede mogła [emoji14]

Ja uwielbiam białe Martini i nawet szklaneczke whisky z colą sobie nie raz wypilam przedtem ale teraz ani mi się śni. I krew mnie zalewa jak słyszę że lekarz powiedział że lampke wina na krążenie można w ciąży. No sorry ale co to za lekarz?

Ja z mlodym przytylam 10kg mysle ze tez moze jednak bedzie podobnie lub mniej skoro musze pilnowac dietyNa pewno nie wiekszy niz ja[emoji14]Ja tez zawsze na jesień zaopatrywalam sie w grzance [emoji14] ale teraz wiem ze nie moge więc nawet za tym nie tęsknię, w przyszlym roku na jesieni juz bede mogła [emoji14]
Hah a ja znowu planuje karmienie więc znowu dwa lata ;)
Ostatnie to dziecko wiec jeszcze mam ze 40 lat na picie!
W ogóle co mi kolezanka opowiadala to myslalam ze zarty sobie robi.
Na imprezie u niej w domu pojawili sie znajomi z 3 miesiecznym dzieckiem i oboje pili :/ dzieckiem zajmowali sie wszyscy tylko nie oni. Ona nie ma dzieci ale ja i tak na jej miejscu bym powiadomila policje czy mops bo bym nie wytrzymala

reklama
Ja uwielbiam białe Martini i nawet szklaneczke whisky z colą sobie nie raz wypilam przedtem ale teraz ani mi się śni. I krew mnie zalewa jak słyszę że lekarz powiedział że lampke wina na krążenie można w ciąży. No sorry ale co to za lekarz?
No może tylko za białym Martini troszkę tęsknię, uwielbiam! [emoji39][emoji39][emoji39] ani mi się jednak śni choćby powąchać!

Do góry