dziewczyny a ja mam takie niesmaczne pytanie
od dwóch dni czuje taki intensywny zapach moczu.....nawet jak wychodze z kapieli to za chwile czuje od siebie taki brzydki zapach stamtad....;/ tez takie cos zauwazyłyscie czy ze mna moze cos sie dzieje?
reklama
AasiaI
Fanka BB :)
dziewczyny a ja mam takie niesmaczne pytanieod dwóch dni czuje taki intensywny zapach moczu.....nawet jak wychodze z kapieli to za chwile czuje od siebie taki brzydki zapach stamtad....;/ tez takie cos zauwazyłyscie czy ze mna moze cos sie dzieje?
Wygląda mi to na infekcje... Może użyj Tamtum Rosa albo masc clotrimazol ?
Konwalia90
A na inne zapachy tez jesteś taka wrażliwa? Ja wszystko czuje 10 razy bardziej niż przed ciążądziewczyny a ja mam takie niesmaczne pytanieod dwóch dni czuje taki intensywny zapach moczu.....nawet jak wychodze z kapieli to za chwile czuje od siebie taki brzydki zapach stamtad....;/ tez takie cos zauwazyłyscie czy ze mna moze cos sie dzieje?
taaak mega.....zwlaszcza na zapach poranny z buzi...co do skarpetek nawet moj synek zmienia po przyjsiu z zerowki bo czuje ze smierdza miA na inne zapachy tez jesteś taka wrażliwa? Ja wszystko czuje 10 razy bardziej niż przed ciążąteraz jak mąż wraca z pracy to juz wie ze od razu musi umyć nogi i zmienić skarpetki xd hehe
no tez o tym pomyslalam ale nic nie swedzi ani nie pieczeWygląda mi to na infekcje... Może użyj Tamtum Rosa albo masc clotrimazol ?
Silje1008
Mój brzuchol12+2 ale wg usg 12+6Zobacz załącznik 920835
To maluśki jest
Chyba kilogramy masz na minusie?
Cześć z rana wszystkim
Silje1008
To maluśki jesti Ty tez drobna jesteś
))))))
Chyba kilogramy masz na minusie?
Cześć z rana wszystkim, u Nas pieknie i mroźno, ale dzień jest fajny. Mam nadzieje, ze uda mi się po mojej pracy wyskoczyć z młodym na spacerek
![]()
U mnie 13+2,
Załączniki
reklama
Vivienne 1
Jaki brzuchol? Przecież to piękny, malutki brzuszek jest[emoji4]Mój brzuchol12+2 ale wg usg 12+6Zobacz załącznik 920835