reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Witajcie :-) Piszę jeszcze z łóżka...cała noc dokuczal mi katar. Córka też chora, syn jeszcze trochę...więc siedzimy wszyscy w domu. Chyba nawet na spacer nie wyjdziemy bo wieje dziś u nas okrutnie. Mąż rano wybrał się na obserwację ptaków na molo...i ponoć ledwo dało się wytrzymać z powodu wiatru.
Miłego dnia :-) Idę odgrzac kaszę jaglaną na śniadanie i zrobić złote mleko :-)

P.s moje prenatalne dopiero za 10dni...to tak a propos cierpliwego czekania ;-)

Witajcie :-) Piszę jeszcze z łóżka...cała noc dokuczal mi katar. Córka też chora, syn jeszcze trochę...więc siedzimy wszyscy w domu. Chyba nawet na spacer nie wyjdziemy bo wieje dziś u nas okrutnie. Mąż rano wybrał się na obserwację ptaków na molo...i ponoć ledwo dało się wytrzymać z powodu wiatru.
Miłego dnia :-) Idę odgrzac kaszę jaglaną na śniadanie i zrobić złote mleko :-)

P.s moje prenatalne dopiero za 10dni...to tak a propos cierpliwego czekania ;-)
A skąd jesteś? Ja Zła Gdyni i też z łóżka jeszcze pisze. Jak zobaczylam na appce to , to chyba dziś z niego nie wyjdę:p
Screenshot_20181130-080643_Weather.jpeg

Załączniki

• Screenshot_20181130-080643_Weather.jpeg
    Screenshot_20181130-080643_Weather.jpeg
    22,9 KB · Wyświetleń: 237
reklama
Witajcie! Co do zapachów - od 5 rano śpię w salonie na narożniku bo mój mąż wieczorem wypił syrop z czosnku na przeziębienie i już nie mogłam z tym zapachem wytrzymać ^^
@Malentka jeśli Cie nie boli i tylko czujesz zapach - być może to nic. A jeśli Cię to nie pokoi to zrób sobie badanie moczu - tam będziesz miała czarno na białym ;)

Do góry