reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Witajcie :-) Piszę jeszcze z łóżka...cała noc dokuczal mi katar. Córka też chora, syn jeszcze trochę...więc siedzimy wszyscy w domu. Chyba nawet na spacer nie wyjdziemy bo wieje dziś u nas okrutnie. Mąż rano wybrał się na obserwację ptaków na molo...i ponoć ledwo dało się wytrzymać z powodu wiatru.
Miłego dnia :-) Idę odgrzac kaszę jaglaną na śniadanie i zrobić złote mleko :-)

P.s moje prenatalne dopiero za 10dni...to tak a propos cierpliwego czekania ;-)

Witajcie :-) Piszę jeszcze z łóżka...cała noc dokuczal mi katar. Córka też chora, syn jeszcze trochę...więc siedzimy wszyscy w domu. Chyba nawet na spacer nie wyjdziemy bo wieje dziś u nas okrutnie. Mąż rano wybrał się na obserwację ptaków na molo...i ponoć ledwo dało się wytrzymać z powodu wiatru.
Miłego dnia :-) Idę odgrzac kaszę jaglaną na śniadanie i zrobić złote mleko :-)

P.s moje prenatalne dopiero za 10dni...to tak a propos cierpliwego czekania ;-)
A skąd jesteś? Ja Zła Gdyni i też z łóżka jeszcze pisze. Jak zobaczylam na appce to , to chyba dziś z niego nie wyjdę:p
Screenshot_20181130-080643_Weather.jpeg

Załączniki

• Screenshot_20181130-080643_Weather.jpeg
    Screenshot_20181130-080643_Weather.jpeg
    22,9 KB · Wyświetleń: 234
reklama
Witajcie! Co do zapachów - od 5 rano śpię w salonie na narożniku bo mój mąż wieczorem wypił syrop z czosnku na przeziębienie i już nie mogłam z tym zapachem wytrzymać ^^
@Malentka jeśli Cie nie boli i tylko czujesz zapach - być może to nic. A jeśli Cię to nie pokoi to zrób sobie badanie moczu - tam będziesz miała czarno na białym ;)

Do góry