reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Cześć dziewczyny [emoji4] chyba przeziebienie mnie łapie [emoji849] obudzilam sie z zatkanym nosem [emoji20]
Jakichkolwiek objawów nadal brak [emoji20]

Jak dziewczyny dziś samopoczucie? ja od 6 na nogach bo syn stwierdził że już się wyspał :(
Ja dopiero wstaję z łóżka [emoji39] z tym, że w środku nocy obudziłam się (oczywiście na siusiu [emoji12] ) i nie spałam jakieś 2h..

Wiecie co mnie dziwi? ...że jem tyle co zawsze (nie mało, nie dużo, 5 posiłków), przestałam trenować, a schudłam prawie kg. [emoji17] nie wymiotuję, apetyt mam normalny... mam nadzieję, że to nie jest stres i poddenerwowanie nową sytuacją, bo to na pewno na maleństwo nie wpływa dobrze. [emoji17]

reklama
Witam . Mój syn stwierdził dziś o 4:55, że jest głodny i już od tej godziny jesteśmy na nogach:errr:
Dziewczyny jak to jest przy dwójce ? Dużo ciężej? Bo do mnie dopiero dociera co zrobiłam a faktycznie przekonam się za osiem miesięcy. :rolleyes: chyba już jestem za stara na dzieci

Do góry