reklama
Qziem
Zaciekawiona BB
To faktycznie trochę się męczyłaś. A nie brałaś bo nie ma takiej opcji w szpitalu czy jesteś przeciwna?Ja rodzilam bez, teraz tez nie zamierzam brac
U mnie tez porod twal dosc dlugo bo od pierwszych skurczy okolo 19/20tej 7.05 do 15:55 8.05 ale nie powiem zeby bylo tragicznie
Masz jakieś długoterminowe skutki wzięcia zzo? Jak Twój kręgosłup po? I masakra, 30 godzin?! Nie wyobrażam sobie i podziwiam!Miałam zzo przy pierwszym porodzie i uratowało to nas od cc. Poród trwał 30h i nie dałabym rady chyba bez znieczulenia.
Drugi 5h i bez żadnych leków.
Ja piję normalną, rano po śniadaniu. Z dużą ilością mleka, ale nie słabszą niż wcześniej.A kawę normalnie pijecie?
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Opcja byla, tylko ja z tych co igiel sie boją [emoji51] juz wole sie przemeczyc ze skurczami niz dac sie pokluc[emoji51] wystarczy ze całą ciaze co chwile bedzie trzeba dawac sobie reke kluc [emoji57]To faktycznie trochę się męczyłaś. A nie brałaś bo nie ma takiej opcji w szpitalu czy jesteś przeciwna?
Masz jakieś długoterminowe skutki wzięcia zzo? Jak Twój kręgosłup po? I masakra, 30 godzin?! Nie wyobrażam sobie i podziwiam!
Ja piję normalną, rano po śniadaniu. Z dużą ilością mleka, ale nie słabszą niż wcześniej.
Nat Bluebell
No lekko nie było, ale kilka godzin po już chodziłam normalnieTo faktycznie trochę się męczyłaś. A nie brałaś bo nie ma takiej opcji w szpitalu czy jesteś przeciwna?
Masz jakieś długoterminowe skutki wzięcia zzo? Jak Twój kręgosłup po? I masakra, 30 godzin?! Nie wyobrażam sobie i podziwiam!
Ja piję normalną, rano po śniadaniu. Z dużą ilością mleka, ale nie słabszą niż wcześniej.
Skutków zzo żadnych, błogosławię.
Ja właśnie piję słabą kawę, bo zaraz zaryję nosem w biurko
Pianistka1991
Ja piję normalną kawę, jedną, małą ale czarną i dość mocną. Na pewno nie przekraczam bezpiecznej dawki. teraz nawet naszła mnie ochota na piwo, oczywiście kupilam bezalkoholowe 0,0 % [emoji39]
Qziem
Zaciekawiona BB
Ja zupełnie nie, póki mogłam to byłam dawcą krwi. I chyba się ostatecznie na to zdecyduje.Opcja byla, tylko ja z tych co igiel sie boją [emoji51] juz wole sie przemeczyc ze skurczami niz dac sie pokluc[emoji51] wystarczy ze całą ciaze co chwile bedzie trzeba dawac sobie reke kluc [emoji57]
Smacznej kawy. Pocieszające Twoje slowa o zzo.No lekko nie było, ale kilka godzin po już chodziłam normalnie
Skutków zzo żadnych, błogosławię.
Ja właśnie piję słabą kawę, bo zaraz zaryję nosem w biurko
Ja właśnie jestem 8 godzinę w aucie... Z Dolnego Śląska w Lubelskie. Lubię te tereny i byłabym częściej, gdyby się dało teleportować. A jutro ślub szwagierki i zastanawiam się jak markować picie wódki. chyba w kwiatki! Albo za kołnierz TŻ.
Nat Bluebell
Ja też mam piwko 0,0% na dziś wieczór w końcu piątek! A tydzień temu tak oszukiwalam na imprezieJa piję normalną kawę, jedną, małą ale czarną i dość mocną. Na pewno nie przekraczam bezpiecznej dawki. teraz nawet naszła mnie ochota na piwo, oczywiście kupilam bezalkoholowe 0,0 % [emoji39]
Ja zzo bardzo chwalę jako ogromną pomoc, bo miałam nie dość że koszmarnie długo to jeszcze bóle krzyżowe, przy których skurcze to pikuś.Ja zupełnie nie, póki mogłam to byłam dawcą krwi. I chyba się ostatecznie na to zdecyduje.
Smacznej kawy. Pocieszające Twoje slowa o zzo.
Ja właśnie jestem 8 godzinę w aucie... Z Dolnego Śląska w Lubelskie. Lubię te tereny i byłabym częściej, gdyby się dało teleportować. A jutro ślub szwagierki i zastanawiam się jak markować picie wódki. chyba w kwiatki! Albo za kołnierz TŻ.
Na imprezie powiedz, że się strułaś czymś wczoraj i nie tylkasz alko
Rany, sikam ci pół godziny!
Pianistka1991
No to na zdrówko takim razie [emoji2] [emoji28] [emoji2]Ja też mam piwko 0,0% na dziś wieczór w końcu piątek! A tydzień temu tak oszukiwalam na imprezie
Ja zzo bardzo chwalę jako ogromną pomoc, bo miałam nie dość że koszmarnie długo to jeszcze bóle krzyżowe, przy których skurcze to pikuś.
Na imprezie powiedz, że się strułaś czymś wczoraj i nie tylkasz alko [emoji14]
Rany, sikam ci pół godziny!
Ja sikam co 20 minut [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Ilma
Cześć,
Dziewczyny po cichu witam się po roku starań. Termin wg kalkulatora 11.06. Obecnie chyba 4 tydzień i parę dni, do lekarza idę pod koniec miesiąca jak będzie ok. 7 tydzień bo chcę serduszko zobaczyć, bety nie robię. To będzie nasze pierwsze dziecko, narazie do mnie nie dociera, natomiast mam straszną huśtawke emocjonalną, bardzo mnie suszy wypija litry wody i soków nie mam apetytu i jest mi na zmianę ciepło, zimno. Nie spodziewałam się tak szybko objawów, no i nie muszę jeść i plus 100%energii dziwne co?? aaa mam 3 dyszki no nic mam nadzieję że będę z wami do końca
Dziewczyny po cichu witam się po roku starań. Termin wg kalkulatora 11.06. Obecnie chyba 4 tydzień i parę dni, do lekarza idę pod koniec miesiąca jak będzie ok. 7 tydzień bo chcę serduszko zobaczyć, bety nie robię. To będzie nasze pierwsze dziecko, narazie do mnie nie dociera, natomiast mam straszną huśtawke emocjonalną, bardzo mnie suszy wypija litry wody i soków nie mam apetytu i jest mi na zmianę ciepło, zimno. Nie spodziewałam się tak szybko objawów, no i nie muszę jeść i plus 100%energii dziwne co?? aaa mam 3 dyszki no nic mam nadzieję że będę z wami do końca
Załączniki
reklama
Kaamilaaa
Cześć i tutaj [emoji1] jeszcze raz gratuluje [emoji1][emoji173]Cześć,