reklama
Qziem
Zaciekawiona BB
To faktycznie trochę się męczyłaś. A nie brałaś bo nie ma takiej opcji w szpitalu czy jesteś przeciwna?Ja rodzilam bez, teraz tez nie zamierzam brac![]()
U mnie tez porod twal dosc dlugo bo od pierwszych skurczy okolo 19/20tej 7.05 do 15:55 8.05 ale nie powiem zeby bylo tragicznie![]()
Masz jakieś długoterminowe skutki wzięcia zzo? Jak Twój kręgosłup po? I masakra, 30 godzin?! Nie wyobrażam sobie i podziwiam!Miałam zzo przy pierwszym porodzie i uratowało to nas od cc. Poród trwał 30h i nie dałabym rady chyba bez znieczulenia.
Drugi 5h i bez żadnych leków.
Ja piję normalną, rano po śniadaniu. Z dużą ilością mleka, ale nie słabszą niż wcześniej.A kawę normalnie pijecie?
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Opcja byla, tylko ja z tych co igiel sie boją [emoji51] juz wole sie przemeczyc ze skurczami niz dac sie pokluc[emoji51] wystarczy ze całą ciaze co chwile bedzie trzeba dawac sobie reke kluc [emoji57]To faktycznie trochę się męczyłaś. A nie brałaś bo nie ma takiej opcji w szpitalu czy jesteś przeciwna?
Masz jakieś długoterminowe skutki wzięcia zzo? Jak Twój kręgosłup po? I masakra, 30 godzin?! Nie wyobrażam sobie i podziwiam!
Ja piję normalną, rano po śniadaniu. Z dużą ilością mleka, ale nie słabszą niż wcześniej.![]()
Nat Bluebell
No lekko nie było, ale kilka godzin po już chodziłam normalnieTo faktycznie trochę się męczyłaś. A nie brałaś bo nie ma takiej opcji w szpitalu czy jesteś przeciwna?
Masz jakieś długoterminowe skutki wzięcia zzo? Jak Twój kręgosłup po? I masakra, 30 godzin?! Nie wyobrażam sobie i podziwiam!
Ja piję normalną, rano po śniadaniu. Z dużą ilością mleka, ale nie słabszą niż wcześniej.![]()
Skutków zzo żadnych, błogosławię.
Ja właśnie piję słabą kawę, bo zaraz zaryję nosem w biurko
Pianistka1991
Ja piję normalną kawę, jedną, małą ale czarną i dość mocną. Na pewno nie przekraczam bezpiecznej dawki.
teraz nawet naszła mnie ochota na piwo, oczywiście kupilam bezalkoholowe 0,0 % [emoji39]
Qziem
Zaciekawiona BB
Ja zupełnie nie, póki mogłam to byłam dawcą krwi. I chyba się ostatecznie na to zdecyduje.Opcja byla, tylko ja z tych co igiel sie boją [emoji51] juz wole sie przemeczyc ze skurczami niz dac sie pokluc[emoji51] wystarczy ze całą ciaze co chwile bedzie trzeba dawac sobie reke kluc [emoji57]
Smacznej kawy.No lekko nie było, ale kilka godzin po już chodziłam normalnie
Skutków zzo żadnych, błogosławię.
Ja właśnie piję słabą kawę, bo zaraz zaryję nosem w biurko![]()
Ja właśnie jestem 8 godzinę w aucie... Z Dolnego Śląska w Lubelskie. Lubię te tereny i byłabym częściej, gdyby się dało teleportować. A jutro ślub szwagierki i zastanawiam się jak markować picie wódki.
Nat Bluebell
Ja też mam piwko 0,0% na dziś wieczórJa piję normalną kawę, jedną, małą ale czarną i dość mocną. Na pewno nie przekraczam bezpiecznej dawki.teraz nawet naszła mnie ochota na piwo, oczywiście kupilam bezalkoholowe 0,0 % [emoji39]
Ja zzo bardzo chwalę jako ogromną pomoc, bo miałam nie dość że koszmarnie długo to jeszcze bóle krzyżowe, przy których skurcze to pikuś.Ja zupełnie nie, póki mogłam to byłam dawcą krwi. I chyba się ostatecznie na to zdecyduje.
Smacznej kawy.Pocieszające Twoje slowa o zzo.
Ja właśnie jestem 8 godzinę w aucie... Z Dolnego Śląska w Lubelskie. Lubię te tereny i byłabym częściej, gdyby się dało teleportować. A jutro ślub szwagierki i zastanawiam się jak markować picie wódki.chyba w kwiatki! Albo za kołnierz TŻ.
![]()
Na imprezie powiedz, że się strułaś czymś wczoraj i nie tylkasz alko
Rany, sikam ci pół godziny!
Pianistka1991
No to na zdrówko takim razie [emoji2] [emoji28] [emoji2]Ja też mam piwko 0,0% na dziś wieczórw końcu piątek! A tydzień temu tak oszukiwalam na imprezie
![]()
Ja zzo bardzo chwalę jako ogromną pomoc, bo miałam nie dość że koszmarnie długo to jeszcze bóle krzyżowe, przy których skurcze to pikuś.
Na imprezie powiedz, że się strułaś czymś wczoraj i nie tylkasz alko [emoji14]
Rany, sikam ci pół godziny!
Ja sikam co 20 minut [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Ilma
Cześć,
Dziewczyny po cichu witam się po roku starań. Termin wg kalkulatora 11.06. Obecnie chyba 4 tydzień i parę dni, do lekarza idę pod koniec miesiąca jak będzie ok. 7 tydzień bo chcę serduszko zobaczyć, bety nie robię. To będzie nasze pierwsze dziecko, narazie do mnie nie dociera, natomiast mam straszną huśtawke emocjonalną, bardzo mnie suszy wypija litry wody i soków nie mam apetytu i jest mi na zmianę ciepło, zimno. Nie spodziewałam się tak szybko objawów, no i nie muszę jeść i plus 100%energii dziwne co??
aaa mam 3 dyszki no nic mam nadzieję że będę z wami do końca 
Dziewczyny po cichu witam się po roku starań. Termin wg kalkulatora 11.06. Obecnie chyba 4 tydzień i parę dni, do lekarza idę pod koniec miesiąca jak będzie ok. 7 tydzień bo chcę serduszko zobaczyć, bety nie robię. To będzie nasze pierwsze dziecko, narazie do mnie nie dociera, natomiast mam straszną huśtawke emocjonalną, bardzo mnie suszy wypija litry wody i soków nie mam apetytu i jest mi na zmianę ciepło, zimno. Nie spodziewałam się tak szybko objawów, no i nie muszę jeść i plus 100%energii dziwne co??

Załączniki
reklama
Kaamilaaa
Cześć i tutaj [emoji1] jeszcze raz gratuluje [emoji1][emoji173]Cześć,
Dziewczyny po cichu witam się po roku starań. Termin wg kalkulatora 11.06. Obecnie chyba 4 tydzień i parę dni, do lekarza idę pod koniec miesiąca jak będzie ok. 7 tydzień bo chcę serduszko zobaczyć, bety nie robię. To będzie nasze pierwsze dziecko, narazie do mnie nie dociera, natomiast mam straszną huśtawke emocjonalną, bardzo mnie suszy wypija litry wody i soków nie mam apetytu i jest mi na zmianę ciepło, zimno. Nie spodziewałam się tak szybko objawów, no i nie muszę jeść i plus 100%energii dziwne co??aaa mam 3 dyszki no nic mam nadzieję że będę z wami do końca
![]()