reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Może taka Twoja uroda. :-) mnie bolą piersi i co jakiś czas ciągnie w podbrzuszu, no i czasem łapie zadyszke. Poza tym mam energii dużo i tyle. Oby tak całą ciąże przechodzić!
No wlasnie w pierwszej ciazy mialam objawy juz przed terminem @ a teraz nadal nic wiec sie martwię..

reklama
Gdyby tak bylo to bym chyba oszalala ze szczęścia [emoji1] (zeby nie bylo z chłopca tez sie bede cieszyć ale wiesz...[emoji1])
Dzis tz sie mlodego pytal czy chce braciszka miec a młody mu odpowiedzial ze niee bo chce siostrzyczke [emoji1]
Może faktycznie będzie dziewczynka!

(Ciekawe czy więcej będzie dziewczynek czy chłopców [emoji39] [emoji39] [emoji39] )
Mam takiego słodkiego, rocznego sąsiada, muszę mu narzeczoną załatwić [emoji28]

Widzę, że większość marzy o dziewczynce, a ja bardzo pragnę chłopca, no i nie mam instynktu jeszcze to chyba najgorsze Nigdy nie lubiłam dzieci, więc nie wiem czy mnie zrozumiecie to będzie ciężki temat dla mnie cała ciąża. Oczywiście wszystko planowane, mam 30 dychy i chciałam mieć po roku rodzinę no i ten wiek, ale kompletnie nie czuje tego :rolleyes2:

Widzę, że większość marzy o dziewczynce, a ja bardzo pragnę chłopca, no i nie mam instynktu jeszcze to chyba najgorsze Nigdy nie lubiłam dzieci, więc nie wiem czy mnie zrozumiecie to będzie ciężki temat dla mnie cała ciąża. Oczywiście wszystko planowane, mam 30 dychy i chciałam mieć po roku rodzinę no i ten wiek, ale kompletnie nie czuje tego :rolleyes2:
Ja marze o dziewczynce bo chlopca juz mam [emoji1]
Spokojnie, caly instynkt i hormony zadzialaja kiedy bedzie trzeba [emoji6] to wszystko przyjdzie z czasem [emoji6]

Wymarzlam i zmoklam na dzisiejszej wycieczce, ale i tak było fajnie :) teraz mogę iść spać :p

W ogóle wahania nastroju mam koszmarne, wczoraj dół i beznadzieja, dzisiaj spoko :p muszę nauczyć się to olewać.

To pewnie przyjdzie z czasem. :) Dla mnie też to wszystko jest nowe i jeszcze do końca nie umiem czytać swoich emocji.

Wymarzlam i zmoklam na dzisiejszej wycieczce, ale i tak było fajnie :) teraz mogę iść spać [emoji14]

W ogóle wahania nastroju mam koszmarne, wczoraj dół i beznadzieja, dzisiaj spoko [emoji14] muszę nauczyć się to olewać.
Też mnie dopadły wahania nastroju, wzruszyłam się dziś dwa razy słuchając 4FunTV podczas sprzątania [emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28]

reklama
Ja akurat zawsze chciałam mieć syna i może tym razem się udało? M mówi o dziecku w rodzaju męskim, więc zobaczymy co będzie ;)
Co do braku instynktu, nie martw się myślę że pojawi się niebawem, zwłaszcza jak dobrze poczujesz ruchy :) ja chwilowo jeszcze też nie czuję się w ciąży i muszę sobie ciągle przypominać :p

Do góry