Ale to daje jakies objawy? Kurczę pierwszy raz słyszę. Mam nadzieję, ze "pozytywny" gratisA no w najprostrzym tłumaczeniu dwie macice symetryczne z jedna szyjka. Taki gratis![]()
reklama
Berry90
Fanka BB :)
No właśnie tak czułam że jestem jakimś wyjątkiem... A myślałam że ktoś może opowie mi coś więcej z praktyki.Pierwsze słyszę :O
Vivienne 1
Dziękuję serdecznie Wszystkim Wam i każdemu z osobna [emoji7]Spełnienia marzeń! Jesteśmy ten sam, najlepszy rocznik <3
Pianistka1991
Rafaello... uwielbiam [emoji39]Hello wieczornie dziewczyny tak się najadlam dziś że zaraz pekne pozwoliłam sobie na ciacho i rafalello po kolacji ale że dziś święto moje to dałam se trochę luzu . Ale wam zazdraszczam wizyt jeszcze tyle czasu do mojej wizyty że jajo zniose
Ja dopiero 18.12 mam wizytę [emoji849]
Ja zjechałam blisko 3kg i mam teraz niedowagę, ale lekarz nic mi na ten temat nie wspomniał.A miałaś trochę wagowego "zapasu"? Zależy w sumie czy nie masz zbyt niskiego BMI obecnie. W 2 trymestrze na pewno lekarz przypilnuje żebyś już tylko tyła [emoji6]
Berry90
Objawów żadnych nie daje. Ogólnie zawsze miałam bardzo bolesne miesiączki i jak się okazało to mogło być tym spowodowane, ale niekoniecznie. Nie bede wam tu tlumaczyc jak to sie stalo ze sa dwie a nie jedna chyba ze kogos to bardzo interesuje [emoji14] tak czy inaczej Wpływ na ciążę jest taki że jest to wskazanie do CC. Ale nie musi... wyszło na USG w 5 tc gdzie byłam potwierdzić ciążę. Jakby lekarz był mniej doświadczony to mógłby zobaczyć tylko ta "pusta" macice I ciąży nie potwierdzić mimo że była. Ogólnie dziwnie bo trochę tych usg w życiu miałam I nikt tego wcześniej nie znalazł. Chętnie bym się poradzila kogoś kto w praktyce przeżył taka ciążę przy podwojnej macicy.Ale to daje jakies objawy? Kurczę pierwszy raz słyszę. Mam nadzieję, ze "pozytywny" gratis
Pianistka1991
Pewnie w 2 i 3 trymestrze temat wagi będzie na świecznikuJa zjechałam blisko 3kg i mam teraz niedowagę, ale lekarz nic mi na ten temat nie wspomniał.
Mi apka oszukuje. Usg mi pokazało 13.06. i taka datę wpisałam, a apka pokazuje 13 tygodni, gdzie usg 11w5d.Za nic nie wiem jak to faktycznie jest, ale jedna apka głosi, że jestem w 2 trymestrze i tego się trzymam [emoji39] daty mam dokładnie takie same, także witaj w 2 trymestrze "po mojemu" [emoji38]
O widzisz. A mi lekarz powiedział, żeby sugerować się tym z usg teraz, bo to najbardziej wiarygodne.To ja za dwa dni wg om też dołaczez tym terminem porodu też już głupieje, co USG to inaczej wczoraj wyszło, że 7.06
pytałam ginki to mówi, że najlepiej się sugerować terminem z om
reklama
Berry90
Na pocieszenie dodam ze moja dość szczupła znajoma w 6 miesiącu waży o 1 kg mniej niż na poczatku ciazy. Takie miała mdlosci... Ale dzidzia rozwija się dobrze, powinna przytyć. Ale na spokojnie... nic na siłęPewnie w 2 i 3 trymestrze temat wagi będzie na świeczniku![]()