reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Hello wieczornie dziewczyny tak się najadlam dziś że zaraz pekne pozwoliłam sobie na ciacho i rafalello po kolacji ale że dziś święto moje to dałam se trochę luzu . Ale wam zazdraszczam wizyt jeszcze tyle czasu do mojej wizyty że jajo zniose
Rafaello... uwielbiam [emoji39]

Ja dopiero 18.12 mam wizytę [emoji849]

Ale to daje jakies objawy? Kurczę pierwszy raz słyszę. Mam nadzieję, ze "pozytywny" gratis
Objawów żadnych nie daje. Ogólnie zawsze miałam bardzo bolesne miesiączki i jak się okazało to mogło być tym spowodowane, ale niekoniecznie. Nie bede wam tu tlumaczyc jak to sie stalo ze sa dwie a nie jedna chyba ze kogos to bardzo interesuje [emoji14] tak czy inaczej Wpływ na ciążę jest taki że jest to wskazanie do CC. Ale nie musi... wyszło na USG w 5 tc gdzie byłam potwierdzić ciążę. Jakby lekarz był mniej doświadczony to mógłby zobaczyć tylko ta "pusta" macice I ciąży nie potwierdzić mimo że była. Ogólnie dziwnie bo trochę tych usg w życiu miałam I nikt tego wcześniej nie znalazł. Chętnie bym się poradzila kogoś kto w praktyce przeżył taka ciążę przy podwojnej macicy.

Za nic nie wiem jak to faktycznie jest, ale jedna apka głosi, że jestem w 2 trymestrze i tego się trzymam [emoji39] daty mam dokładnie takie same, także witaj w 2 trymestrze "po mojemu" [emoji38]
Mi apka oszukuje. Usg mi pokazało 13.06. i taka datę wpisałam, a apka pokazuje 13 tygodni, gdzie usg 11w5d.

To ja za dwa dni wg om też dołacze :p z tym terminem porodu też już głupieje, co USG to inaczej wczoraj wyszło, że 7.06 :p pytałam ginki to mówi, że najlepiej się sugerować terminem z om
O widzisz. A mi lekarz powiedział, żeby sugerować się tym z usg teraz, bo to najbardziej wiarygodne. ;)

reklama
Do góry