reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja pije takie pol szklanki, ale i tak wiecej tam mleka niz kawy [emoji14] dzis tz wyslalam foto mojej kawy z rana[emoji23] juz mnie wczoraj jego mama podpuszczala pytaniem a co ty normalnej kawy juz nie pijesz ? [emoji23][emoji23] bo zawsze czarną pilam a teraz taka [emoji23]Zobacz załącznik 904679

Ogólnie na temat kawy są zdania podzielone. Polecam wam bloga mamaginekolog, jak jesteście ciekawe to zajrzyjcie sobie :)

reklama
Hahaha :D ja tez bardzo słabą . Albo cappuccino sobie robię :) później w pracy już nie. Chociaż na drugiej zmianie pod wieczór z miła chęcią bym się napiła, ale co za dużo to nie zdrowo :) z usg wstrzymam się jeszcze bo dopiero jakoś na 4 tydzień wskazuje może pare dni. Wiec pojde później i będę brać luteinę raz dziennie na noc :) trzymajcie kciuki żeby tym razem było dobrze. Bardzo źle wspominam poronienie. Ale oby ta ciąża się utrzymała :)
Bedzie dobrze [emoji8][emoji8]
No na usg nie ma co za szybko isc bo za wcześnie i i tak nic nie bedzie widac, ja tak bardzo czekam na serduszko [emoji120]

Bedzie dobrze [emoji8][emoji8]
No na usg nie ma co za szybko isc bo za wcześnie i i tak nic nie bedzie widac, ja tak bardzo czekam na serduszko [emoji120]

W tamtej ciąży od razu po teście poszłam i było widać tylko pęcherzyk. My kobietki bardzo to przeżywamy. Będzie u nas dobrze, a serduszko na pewno będzie boć jak dzwon!![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ zobaczysz!

W tamtej ciąży od razu po teście poszłam i było widać tylko pęcherzyk. My kobietki bardzo to przeżywamy. Będzie u nas dobrze, a serduszko na pewno będzie boć jak dzwon!![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ zobaczysz!
Mam taka nadzieję[emoji120][emoji120]
Bo jesli cos bedzie nie tak to bym tego nie przeżyła chyba, nie po takim czasie kiedy to maleństwo jest tak wyczekane [emoji120][emoji120]

Mam taka nadzieję[emoji120][emoji120]
Bo jesli cos bedzie nie tak to bym tego nie przeżyła chyba, nie po takim czasie kiedy to maleństwo jest tak wyczekane [emoji120][emoji120]

Ja drugi raz tez bym chyba nie przeżyła. Ale pamiętaj myśl pozytywnie!!! Ja się stresuje troszkę bo nie mam jakichś mega objawów ciążowych. Może senność. Ale może za wcześnie przy tak wczesnej ciąży.

Ale mam dziś zły dzień... synek mi strasznie na nerwy działa, ja mam problem się uspokoić, źle się czuję, tak że nawet obiadu nie zrobiłam bo bym chyba umarła, dziecko przez to słoik dostało :( ogólnie bym tylko usiadła i płakała :( nie rozumiem skąd to wszystko

Piłam normalnie, ale teraz nie pije wcale bo ciągle mi niedobrze, a kawa ma mocny smak i zapach i wolę nawet nie sprawdzać :( jak poczuje się lepiej będę pić, chyba że znowu będę miała za wysokie ciśnienie

Hehe, to nie ma co ryzykować :) bez kawy tez można żyć wiec jest dobrze [emoji13][emoji13]

Ale mam dziś zły dzień... synek mi strasznie na nerwy działa, ja mam problem się uspokoić, źle się czuję, tak że nawet obiadu nie zrobiłam bo bym chyba umarła, dziecko przez to słoik dostało :( ogólnie bym tylko usiadła i płakała :( nie rozumiem skąd to wszystko

Pewnie przez hormony! Nie denerwuj się niczym to normalne. Ja miałam ostatnio takie huśtawki emocjonalne ze w stosunku do swojego partnera byłam okropna... współczuje mu. Najgorsze te humorki, ale miejmy nadzieje ze z czasem nam przejdzie głowa do gory kochana :*

reklama
Do góry