reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Gartuluje wszystkim po wizytach :) Boże jak ja wam zazdroszczę że już poznajcie płeć :) :D my czujemy że powoli wchodzimy w 2 trymestr chociaż..... Jeszcze nam daleko alee przeszły nam mdłości wzdęcia nawet lepiej śpimy.. Góra 2 pobudki w nocy :) zostaje nam brak apetytu bo jem raz dziennie Góra dwa ale to już pod przymusem.. ale może i to minie :)

reklama
Ale jaki słodki [emoji39][emoji4]
No slodki to on potrafi byc [emoji14]

Wlasnie tak siedze nad zdjeciami i nie potrafie ogarnac ze tak szybko dzieci rosną, zdecydowanie za szybko [emoji57]
IMG_2018-11-27_21-12-59.jpeg

Załączniki

• IMG_2018-11-27_21-12-59.jpeg
    IMG_2018-11-27_21-12-59.jpeg
    66,1 KB · Wyświetleń: 319
Hmm a u nich raczej nie dziala to na zasadzie tego co w ustawie ?
Bo wiem ze jesli dostaniesz od gin skierowanie do kardio to na nfz musza cie przyjac najpóźniej w ciagu 7dni
Nie wiem napiszę do ginki, ale będzie na mnie zła że jej o tym nie powiedziałam. Nic muszę czekać:(

Nie wiem napiszę do ginki, ale będzie na mnie zła że jej o tym nie powiedziałam. Nic muszę czekać:(
Ja bym napisala i nie martwila sie czy bedzie zla czy nie.. wazniejsze teraz jest chyba to zeby skonsultowac sie w miare szybko z kardio zeby powiedzial co i jak a bez skierowania od prowadzącego hin to raczej cie nie przyjma, musisz je miec zeby przyjeli cie w tym trybie 7dni

A tak w ogole to postanowilismy dzis uczcic dobre wyniki badań i zamowilismy pizze... zjadlam pol najwiekszej a ja dalej glodna [emoji85]
No coz na najblizsze msc musze sie pozegnac z ulubionym przysmak wiec dzis poszalalam [emoji87]
IMG_20181127_184006.jpeg

Załączniki

• IMG_20181127_184006.jpeg
    IMG_20181127_184006.jpeg
    48,8 KB · Wyświetleń: 307
A tak w ogole to postanowilismy dzis uczcic dobre wyniki badań i zamowilismy pizze... zjadlam pol najwiekszej a ja dalej glodna [emoji85]
No coz na najblizsze msc musze sie pozegnac z ulubionym przysmak wiec dzis poszalalam [emoji87] Zobacz załącznik 920173
O mniam! [emoji39][emoji39][emoji39] To ja dzisiaj odstąpiłam od zdrowej diety i po pracy mąż zabrał mnie na kebaba [emoji2958][emoji2958][emoji2958][emoji87][emoji87][emoji87]

No coz na najblizsze msc musze sie pozegnac z ulubionym przysmak wiec dzis poszalalam [emoji87] Zobacz załącznik 920173
Aaaaaaaaaa nie rob mi tego, ale mam ślinotok [emoji6][emoji4][emoji6][emoji4]

A ja się podlamalam troszkę . Poszłam się kąpać i jak się rozebralam to widać że przytylam.tak całą. Nie że tylko brzuszek..... Nie objadam się aż tak ale fakt nie jem zbyt regularnie.... może jest tu jakaś specjalistka dietowa? Nie chce się roztyc.... na wizycie będę pytać czy mogę wykonywać jakieś cwiczenia dla ciężarówek.... No płakać mi się chce i rycze

reklama
A ja się podlamalam troszkę . Poszłam się kąpać i jak się rozebralam to widać że przytylam.tak całą. Nie że tylko brzuszek..... Nie objadam się aż tak ale fakt nie jem zbyt regularnie.... może jest tu jakaś specjalistka dietowa? Nie chce się roztyc.... na wizycie będę pytać czy mogę wykonywać jakieś cwiczenia dla ciężarówek.... No płakać mi się chce i rycze

Tak samo przytyłam.. Widzę taka nabita się zrobiłam :( a tak samo uważam na to co jem i ile jem..

Do góry