reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Hejka witam się z nad śniadania
Normalnie budzi mnie co dziennie taki głód że głowa mała.. Dzisiaj próbuje kawę bo tak mnie naszło... A później na zakupy...
Nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty.. Myślicie że 11+5 to będzie można podgladnoc płeć??

Hejka Wam . Ja mam core więc liczę po cichutku na chlopca ale najważniejsze żeby było zdrowe.... zimno dziś u mnie 8 stopni na dworze..... mój tz zapalił w kominku bo byśmy zamarzly . Życzę super dnia

Hejka witam się z nad śniadania
Normalnie budzi mnie co dziennie taki głód że głowa mała.. Dzisiaj próbuje kawę bo tak mnie naszło... A później na zakupy...
Nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty.. Myślicie że 11+5 to będzie można podgladnoc płeć??
Hejka wydaje mi się że jeszcze za wcześnie ale nie wiem może się mylę

Hejka Wam . Ja mam core więc liczę po cichutku na chlopca ale najważniejsze żeby było zdrowe.... zimno dziś u mnie 8 stopni na dworze..... mój tz zapalił w kominku bo byśmy zamarzly . Życzę super dnia
U mnie minus 5 ;)
U mnie jest chlopak i na poczatku mówiliśmy, ze chcemy drugiego chlopaka.
Teraz jakos zamarzyla mi sie coreczka :) wiec juz twierdze, ze nie ma to dla mnie zadnego znaczenia :)
Dzień dobry, ja jeszcze z łóżka :) ale wstaje już bo synka zaprowadzam do zlobka i musze isc na zakupy. Wymyslilam sobie pierogi ruskie. :)

dzień dobry :)
u nas tez -5 :) ale ja uwielbiam zime wiec sie ciesze;P:)
mamy synka i mąż bardzo chce córcie a ja bym chciała drugiego synka choć ajak tak słucham jak mi opowiada o księżniczce to czemu nie :D a tak szczerze:) byle by było żywe i zdrowe ....to jest moje marzenie, do spełnienia:*

@Ces tak mi przykro.
Nie wiem, co napisać, bo nie ma słów, które ukoją Twój ból [emoji17]
Z czasem ba pewno poczujesz się lepiej. Zaglądają tutaj do nas.
Mam nadzieję, że niedługo dolaczysz szczęśliwie do kolejnego wątku przyszłych mam [emoji7]

My z Zuzią niedawno wstałyśmy.
Młoda je śniadanie.
Zaraz się ubierzemy i zawiozę ją do przedszkola.
Jak wrócę to zjem śniadanie, chociaż zazwyczaj nie wychodzę z domu bez śniadania.
Dzisiaj jakoś nie mam ochoty na jedzenie...
U nas "tylko" -2°C.
W końcu trochę przymrozi i będzie lepsze powietrze.
Tez lubię zimę.
Nie mogę doczekać się śniegu [emoji300] [emoji944]

@Ces tak mi przykro.
Nie wiem, co napisać, bo nie ma słów, które ukoją Twój ból [emoji17]
Z czasem ba pewno poczujesz się lepiej. Zaglądają tutaj do nas.
Mam nadzieję, że niedługo dolaczysz szczęśliwie do kolejnego wątku przyszłych mam [emoji7]

My z Zuzią niedawno wstałyśmy.
Młoda je śniadanie.
Zaraz się ubierzemy i zawiozę ją do przedszkola.
Jak wrócę to zjem śniadanie, chociaż zazwyczaj nie wychodzę z domu bez śniadania.
Dzisiaj jakoś nie mam ochoty na jedzenie...
U nas "tylko" -2°C.
W końcu trochę przymrozi i będzie lepsze powietrze.
Tez lubię zimę.
Nie mogę doczekać się śniegu [emoji300] [emoji944]
Ja też chce śnieg a tu zawsze to brak..... Nie ma minusowych temperatur . Chyba że w gorach..... albo na stacjach narciarskich.... No ale to kawałek od nas trzeba jechać.....

Ja też chce śnieg a tu zawsze to brak..... Nie ma minusowych temperatur . Chyba że w gorach..... albo na stacjach narciarskich.... No ale to kawałek od nas trzeba jechać.....
Ja za bardzo za zimą i śniegiem nie przepadam, ale chciałabym żeby na Święta i Nowy Rok było biało. Odrazu lepiej czuć magię świąt. Ale u mnie od wielu lat na święta pogoda bardziej wiosenna niż zimowa :p

reklama
Do góry