Madelaine701
Fanka BB :)
O tak niech szybko zleci i niech to będzie dzień samych dobrych wiadomościU mnie będzie 12+3 . U nas zawsze pokazuje 1-3 do przodu. Byle do środy teraz [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O tak niech szybko zleci i niech to będzie dzień samych dobrych wiadomościU mnie będzie 12+3 . U nas zawsze pokazuje 1-3 do przodu. Byle do środy teraz [emoji6]
Ja jakoś nie myślę inaczej [emoji3] tyle żeby dzieci się ładnie ułożyły [emoji6]O tak niech szybko zleci i niech to będzie dzień samych dobrych wiadomości
Kurczę wiesz co brak mi słów dosłownie. Bardzo niedojrzałe zachowanie z jego strony.... przepraszam za szczerośćPowiedziałam mu, ze rozumiem jakby on dostawał takie filmiki, ale jeżeli on sam wysyła takie rzeczy cały czas to ja tego nie będę akceptować to stwierdził, ze musimy się rozstać i ze ten związek jest chu*owy
o matko;/ wuesz co, zachowuje sie jak dziecko;/Powiedziałam mu, ze rozumiem jakby on dostawał takie filmiki, ale jeżeli on sam wysyła takie rzeczy cały czas to ja tego nie będę akceptować to stwierdził, ze musimy się rozstać i ze ten związek jest chu*owy
A ktory masz tc ?Ja nawet jeszcze karty ciąży nie mam.
Ja nie robie, mi gin przed kolejna zlecila zrobic tylko krzywa.hej dziewczyny. nie nadążam Was czytac staram sie ale jak narobi sie zaległości z 4 dni to szanse marne na nadrobienie . Powiedzcie mi prosze czy Wy robicie badanie morfologii i moczu na każdą wizytę do ginekologa? mam wizyte s przyszly wtorek i sie zastanawiam czy trzeba bo on nic nie powiedział
Pamietaj potem żeby jesli bedziesz chciała starac sie o becikowe to musisz miec zaświadczenie od gin ze bylas juz na wizycie przed 10tc.11 tc, na wizycie byłam miesiąc temu jak było 6+4 i mówił, że kartę założymy za miesiąc. Na upartego mam te kartki z usg, ale książeczki nie mam.
No nie wszyscy [emoji6] ja na pierwszej wizycie bylam w 7+4 i nie zakladalismy karty, dopiero na kolejnej w 9+4[emoji6]To mnie założył kartę ciąży w 6+2tc jak zobaczyliśmy serduszko [emoji173] myślałam, że wszyscy tak robią :O
Piekny [emoji7]Hahaha Drzyzga wygrała dzisiaj internety
Witam się poniedziałkowo
A oto mój dzidziulkowy domek
10+3tc z rana żeby nie był jeszcze wzdęty
Zobacz załącznik 919675
Straszny sen [emoji53]Hej A mnie obudził dzisiaj koszmar. Byłam na usg i lekarz powiedział, że dzidzia nie rośnie od 8 tc. Niby serduszko bije, ale na jego oko poronienie się zbliża. Przepisał jeszcze jakiś syrop na wzrost dziecka (??) i po 3 dniach miałam się zgłosić. Brr, płakałam aż jak wstałam.
Ja mam jutro prenatalne a ostatnia wizyte tez mialam 7.11[emoji6]Tak już prenatalne, jak ten czas leci ostatnia wizyta 07.11 , w sumie niecałe trzy tygodnie a u Ciebie kiedy ostatnia wizyta?
Hmm...coś mi sie wydaję ze chyba on tak na prawdę nie dorósł do prawdziwego związku..Powiedziałam mu, ze rozumiem jakby on dostawał takie filmiki, ale jeżeli on sam wysyła takie rzeczy cały czas to ja tego nie będę akceptować to stwierdził, ze musimy się rozstać i ze ten związek jest chu*owy
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]Dzięki dziewczyny za wsparcie [emoji6] ja po śniadaniu miałam stresowy wybuch płaczu i paniki, aż sama siebie nie poznaję... teraz czekam już z mężem grzecznie na wywiad po 9 i USG po 10. Krew już mam pobraną. Dobrze, że to pogoda na długie rękawy bo po tej krzywej cukrowej całe ręce mam w siniakach.
Będzie dobrze i koniec!
No to jutro kciuki za Ciebie trzymamyOszalalyscie z tym pisaniem [emoji33][emoji87]
Dzień dobry [emoji257] kciuki za wszystkie prenatalne [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Ja mam jutro i juz panikuje [emoji85]no i diabetologa mam tez jutro [emoji52]A ktory masz tc ? Ja nie robie, mi gin przed kolejna zlecila zrobic tylko krzywa.Pamietaj potem żeby jesli bedziesz chciała starac sie o becikowe to musisz miec zaświadczenie od gin ze bylas juz na wizycie przed 10tc.No nie wszyscy [emoji6] ja na pierwszej wizycie bylam w 7+4 i nie zakladalismy karty, dopiero na kolejnej w 9+4[emoji6]Piekny [emoji7]Straszny sen [emoji53]Ja mam jutro prenatalne a ostatnia wizyte tez mialam 7.11[emoji6]Hmm...coś mi sie wydaję ze chyba on tak na prawdę nie dorósł do prawdziwego związku..Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja mam jedna rękę z siniakiem po tej krzywej bo 3 wklucia z jednej [emoji53] tak mi wbijala ze mam aż zadrapania a nie same kropki po wkluciu[emoji53]