reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dzięki dziewczyny za wsparcie [emoji6] ja po śniadaniu miałam stresowy wybuch płaczu i paniki, aż sama siebie nie poznaję... teraz czekam już z mężem grzecznie na wywiad po 9 i USG po 10. Krew już mam pobraną. Dobrze, że to pogoda na długie rękawy bo po tej krzywej cukrowej całe ręce mam w siniakach.
Będzie dobrze i koniec!

Powiedziałam mu, ze rozumiem jakby on dostawał takie filmiki, ale jeżeli on sam wysyła takie rzeczy cały czas to ja tego nie będę akceptować to stwierdził, ze musimy się rozstać i ze ten związek jest chu*owy ;)
Kurczę wiesz co brak mi słów dosłownie. Bardzo niedojrzałe zachowanie z jego strony.... przepraszam za szczerość

Oszalalyscie z tym pisaniem [emoji33][emoji87]
Dzień dobry [emoji257] kciuki za wszystkie prenatalne [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Ja mam jutro i juz panikuje [emoji85]no i diabetologa mam tez jutro [emoji52]
Ja nawet jeszcze karty ciąży nie mam. ;)
A ktory masz tc ?
hej dziewczyny. nie nadążam Was czytac :D staram sie ale jak narobi sie zaległości z 4 dni to szanse marne na nadrobienie . Powiedzcie mi prosze czy Wy robicie badanie morfologii i moczu na każdą wizytę do ginekologa? mam wizyte s przyszly wtorek i sie zastanawiam czy trzeba bo on nic nie powiedział :)
Ja nie robie, mi gin przed kolejna zlecila zrobic tylko krzywa.
11 tc, na wizycie byłam miesiąc temu jak było 6+4 i mówił, że kartę założymy za miesiąc. Na upartego mam te kartki z usg, ale książeczki nie mam.
Pamietaj potem żeby jesli bedziesz chciała starac sie o becikowe to musisz miec zaświadczenie od gin ze bylas juz na wizycie przed 10tc.
To mnie założył kartę ciąży w 6+2tc jak zobaczyliśmy serduszko [emoji173] myślałam, że wszyscy tak robią :O
No nie wszyscy [emoji6] ja na pierwszej wizycie bylam w 7+4 i nie zakladalismy karty, dopiero na kolejnej w 9+4[emoji6]
Hahaha Drzyzga wygrała dzisiaj internety :D

Witam się poniedziałkowo :)
A oto mój dzidziulkowy domek
10+3tc z rana żeby nie był jeszcze wzdęty ;)
Zobacz załącznik 919675
Piekny [emoji7]
Hej :) A mnie obudził dzisiaj koszmar. Byłam na usg i lekarz powiedział, że dzidzia nie rośnie od 8 tc. Niby serduszko bije, ale na jego oko poronienie się zbliża. Przepisał jeszcze jakiś syrop na wzrost dziecka (??) i po 3 dniach miałam się zgłosić. Brr, płakałam aż jak wstałam.
Straszny sen [emoji53]
Tak już prenatalne, jak ten czas leci :) ostatnia wizyta 07.11 , w sumie niecałe trzy tygodnie :) a u Ciebie kiedy ostatnia wizyta?
Ja mam jutro prenatalne a ostatnia wizyte tez mialam 7.11[emoji6]
Powiedziałam mu, ze rozumiem jakby on dostawał takie filmiki, ale jeżeli on sam wysyła takie rzeczy cały czas to ja tego nie będę akceptować to stwierdził, ze musimy się rozstać i ze ten związek jest chu*owy ;)
Hmm...coś mi sie wydaję ze chyba on tak na prawdę nie dorósł do prawdziwego związku..
Dzięki dziewczyny za wsparcie [emoji6] ja po śniadaniu miałam stresowy wybuch płaczu i paniki, aż sama siebie nie poznaję... teraz czekam już z mężem grzecznie na wywiad po 9 i USG po 10. Krew już mam pobraną. Dobrze, że to pogoda na długie rękawy bo po tej krzywej cukrowej całe ręce mam w siniakach.
Będzie dobrze i koniec!
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja mam jedna rękę z siniakiem po tej krzywej bo 3 wklucia z jednej [emoji53] tak mi wbijala ze mam aż zadrapania a nie same kropki po wkluciu[emoji53]

reklama
Oszalalyscie z tym pisaniem [emoji33][emoji87]
Dzień dobry [emoji257] kciuki za wszystkie prenatalne [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Ja mam jutro i juz panikuje [emoji85]no i diabetologa mam tez jutro [emoji52]A ktory masz tc ? Ja nie robie, mi gin przed kolejna zlecila zrobic tylko krzywa.Pamietaj potem żeby jesli bedziesz chciała starac sie o becikowe to musisz miec zaświadczenie od gin ze bylas juz na wizycie przed 10tc.No nie wszyscy [emoji6] ja na pierwszej wizycie bylam w 7+4 i nie zakladalismy karty, dopiero na kolejnej w 9+4[emoji6]Piekny [emoji7]Straszny sen [emoji53]Ja mam jutro prenatalne a ostatnia wizyte tez mialam 7.11[emoji6]Hmm...coś mi sie wydaję ze chyba on tak na prawdę nie dorósł do prawdziwego związku..Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja mam jedna rękę z siniakiem po tej krzywej bo 3 wklucia z jednej [emoji53] tak mi wbijala ze mam aż zadrapania a nie same kropki po wkluciu[emoji53]
No to jutro kciuki za Ciebie trzymamy :)

Do góry