Starałam się wybrać takie w miarę neutralne, ale te ciuszki są wszystkie takie urocze, że jakbym mogła to bym kupiła wszystkieI dobrze ze dostalas lek [emoji5]
Pokazesz ciuszki ? [emoji7]
reklama
Silje1008
Fanka BB :)
Twój synek ma ok roku? Moje dzieci niestety w tym wieku budziły się jak noworodki. Córka zaczęła spać całą noc jak miała rok i 3miesiące, syn później. Zejście do 1 drzemki w ciągu trochę pomoglo...ale przede wszystkim wyjście zębów wpłynęło na lepszy nocny sen.
Tak, ma 11 miesięcy.
Wiesz ja te noce przeżyje, tylko wychodzą mu teraz zabki i to pewnie jest przyczyna:/ dodatkowo ten zatkany nosek mu nie pomaga, a za nic w nocy sam z siebie nie da tego kataru odciągnąć i mamy mała walkę. Później oczywiście płacz i ciężko go ułożyć z powrotem do snu. Na nieszczęście to nasz początek z ząbkami, bo dopiero 3 jedynka się wybija. Także chyba trochę bólu i męki przede mną i Julkiem:/
Dziewczyny odkryłam świetny peeling enzymatyczny, mi pomaga na te problemy skórne, które w ciąży wyskoczyły. Jak macie ochotę to sprawdźcie u Was jak się sprawdza. Pachnie obłędnie)))
Tylko podczas pierwszej aplikacji Milan mocne uczucie szczypania skory, ale wyszło bez żadnych podrażnień.
Mamusie w ciąży i karmiące mogą używać. Tylko trzeba pamiętać, ze maksymalnie 2 razy w tygodniu i finito
Załączniki
Silje1008
Starałam się wybrać takie w miarę neutralne, ale te ciuszki są wszystkie takie urocze, że jakbym mogła to bym kupiła wszystkie
Piękne)))
Kaamilaaa
Śliczne [emoji7][emoji7][emoji7]Starałam się wybrać takie w miarę neutralne, ale te ciuszki są wszystkie takie urocze, że jakbym mogła to bym kupiła wszystkie
Uwielbiam takie ubranka [emoji7][emoji7]
Konwalia90
Nauczyciele ze żłobków i przedszkoli bardziej interesuja sie uczuciami dzieci. Bynajmniej dla mnie wazniejsze jest to jak czuje sie dziecko a matka dorosła kobieta niech sobie radzi samaNo Konwalia, ale empatii trochę. Przecież ta kobieta nie chciała nikomu na złość zrobić. To emocje tak targają
Ja rozumiem Twój punkt widzenia, ale łatwo powiedzieć, a jak już sytuacja dotyczy nas w realu to często i gęsto my sami mimo znajomosci reguł robimy błędy
Akurat myślałam, ze nauczyciele ze żłobków i przedszkoli to rozumieją
Pianistka1991
Uwielbiam kosmetyki z Tołpy, tą maseczkę mogę dołączyć do polecanych kosmetykow )Tak, ma 11 miesięcy.
Wiesz ja te noce przeżyje, tylko wychodzą mu teraz zabki i to pewnie jest przyczyna:/ dodatkowo ten zatkany nosek mu nie pomaga, a za nic w nocy sam z siebie nie da tego kataru odciągnąć i mamy mała walkę. Później oczywiście płacz i ciężko go ułożyć z powrotem do snu. Na nieszczęście to nasz początek z ząbkami, bo dopiero 3 jedynka się wybija. Także chyba trochę bólu i męki przede mną i Julkiem:/
Dziewczyny odkryłam świetny peeling enzymatyczny, mi pomaga na te problemy skórne, które w ciąży wyskoczyły. Jak macie ochotę to sprawdźcie u Was jak się sprawdza. Pachnie obłędnie)))
Tylko podczas pierwszej aplikacji Milan mocne uczucie szczypania skory, ale wyszło bez żadnych podrażnień.
Mamusie w ciąży i karmiące mogą używać. Tylko trzeba pamiętać, ze maksymalnie 2 razy w tygodniu i finitoZobacz załącznik 919079
Załączniki
My bylismy na disney on ice ale bylo super! Czuje ze to bedzie nasza tradycja! Synek byl zachwycony i wytrzymal cale w godziny. Ja az sie wzruszylam ze szczeacia, ze on taki duzy i tak mu sie podobaJakie plany na wieczór dziewczyny ? [emoji5]
Ja od 15:30 juz zalegam w lozku, nie mam sily kompletnie na nic[emoji52]
Dzis mlodemu robie dzien dziecka i mimo ze zawsze chodzi spać po 19 dzis sobie ze mna dluzej posiedzi bo o 20 w tv Minionki wiec niech ogląda bo uwielbia [emoji5] tz zadowolony bo znow moze wieczorem dluzej siedziec i grać na kompie [emoji5]
Oo mój tez w to bardzo dlugo gral teraz juz czasu nie ma i przestal (zazwyczaj sam ze zmeczenia pada wieczorem razem ze mna) no a w ciągu dnia nie ma opcji zeby syn mu pozwolil na coś innego jak zabawa z nimJa też będę oglądać Minionki mimo, że nie mam dzieci, ale lubię tą bajkę
A w co gra Twój mąż, bo mój też wiecznie siedzi i gra w World of tanks
Silje1008
Nauczyciele ze żłobków i przedszkoli bardziej interesuja sie uczuciami dzieci. Bynajmniej dla mnie wazniejsze jest to jak czuje sie dziecko a matka dorosła kobieta niech sobie radzi sama
Ale jak najbardziej, i nikt nie prosił przedszkolanek o pomoc dla mamy tylko o niekomentowanie, ze mama zapłakała chyba, ze robi to cały rok dzień w dzień, to zrozumiałabym, ze to zachowanie i meczy i denerwuje. Ale raczej takich ekstremalnych sytuacji nie miałaś. A to bardzo budujące co napisałaś, ze interesujecie się dziećmi, także podziwiam za ciężka prace. Ja nie wytrzymałabym nawet miesiąca
reklama
Moze nie do mnie pytanie, ale mialam z moim młodym podobnie. Budził sie xo chwile w nocy i poszlam do lekarza...MagdaTZ
Ile razy w ciągu dnia śpi Twoja młoda? I ile razy w nocy się budzi? Bo ja już mam dosyć pobudek co chwile, wiem zw każde dziecko inaczej, ale może jakoś jak za dnia zrobię mu mniej drzemek noce będą spokojniejsze? Jak myślisz? Czy ty nie ingerowałas?
Lekarka powiedziala, ze im bedzie bardziej śpiący tym gorzej będzie spać nie moglam w to uwierzyc. Jednal okazalo soe ze to prawda. Jak synek zrobi sobie druga drzemke nawet ok 18 to lepiej spi w nocy. Zasypia zawsze ok 20-21. No i u nas musi byc najedzony.