Kaamilaaa
Fanka BB :)
Ooo no to dobrze [emoji5] jednak cie ominie krzywa [emoji5]O jej nie pomyliłam się 89,1
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo no to dobrze [emoji5] jednak cie ominie krzywa [emoji5]O jej nie pomyliłam się 89,1
Nie krytykuje jej jako matki. Napisalam tylko ze jej zachowanie w tej sytuacji ma negatywny wplyw na dziecko...i rozumiem ze dla rodzica oddanie dziecka do przedszkola jest trudne...ale jednak dla dziecka jest to trudniejsza sytuacja a zadaniem rodzica jest zrobić wszystko co moze zeby dziecku to ułatwić...
Zawsze są dwie strony medalu i myślę, że ważna jest rozmowa i współpraca z obydwu stron. Raz miałam sytuację, że młody nie chciał wejść do sali i płakał. Moj mąż długo i cierpliwie mu towarzyszył...ale w pewnym momencie doszedł do wniosku, że jest tylko gorzej a musiał już wyjść. Ale pani powiedziała żeby zadzwonić za pół godziny i ona da nam znać jak się sytuacja rozwinęła. Bylo potem ok. Ale syn nie został zabrany przez panie od razu, to moj się mąż spokojnie mu wytłumaczył że już idzie itd a ja moglam dostać info zwrotną czy sytuacja nie rozwinęła się na gorsze po wyjściu męża.
A mój wieczór...syn zaczął smarkac i kaszlec. A panie właśnie dziś się żalily, że rodzice przeprowadzają zakatarzone i kaszlace dzieci. No to efekt mam teraz w domu ;-)
Mój miał rekord w niesmarkaniu odkąd zaczął chodzić do przedszkolaMój tez zaczął tylko wczoraj od lekkiego kaszlu i smarkania://// mam nadzieje, ze szybko przejdzie
Twój synek ma ok roku? Moje dzieci niestety w tym wieku budziły się jak noworodki. Córka zaczęła spać całą noc jak miała rok i 3miesiące, syn później. Zejście do 1 drzemki w ciągu trochę pomoglo...ale przede wszystkim wyjście zębów wpłynęło na lepszy nocny sen.MagdaTZ
Ile razy w ciągu dnia śpi Twoja młoda? I ile razy w nocy się budzi? Bo ja już mam dosyć pobudek co chwile, wiem zw każde dziecko inaczej, ale może jakoś jak za dnia zrobię mu mniej drzemek noce będą spokojniejsze? Jak myślisz? Czy ty nie ingerowałas?
I dobrze ze dostalas lek [emoji5]Cześć dziewczyny, byłam dzisiaj u endokrynologa i dostałam euthyrox 50. No i w galerii handlowej, tłumy takie,że szok, ale kupiłam kilka ubranek dla maluszka, a teraz zabieramy się za kolację i film z tz
Mój miał rekord w niesmarkaniu odkąd zaczął chodzić do przedszkola
..całe 4tyg ;-) Zasnął w 2min, czuję że ma lekką gorączkę...ale to dobrze, że organizm walczy, szybciej wyzdrowieje. Jutro wit c, syrop z bzu i jeśli nie będzie gorączki inhalacje mad morzem ;-)
Zdrówka dla Was!