reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Ja narazie ciuszków nie kupuje. Mam pełno worów ubranek od bratanków itp. ale nie biorę się za segregację bo mamy remont pokoju i mam taki bałagan że szok. Zabiorę się za to jak skończę. Myślicie że mogę malować ściany ? Uwielbiam malować ale coś mi się obiło o uszy że niewolno, albo chodziło o to że dziecko nie może być w świeżo malowanym? Bo to napewno. Rano czułam się chora ale teraz już ok. Ten spuchnięty nos od środka to norma. Ciężko się śpi. Rozebraliśmy starą meblościankę i mąż z desek zrobił świetny domek dla kotów, nawet okrągłe okienka wywiercił. Ale później stwierdziliśmy że nie mamy miejsca na takiego kloca który nam nie będzie wogóle pasował do nowego wystroju. No i już oczami wyobraźni widziałam jak Gabcio będzie tam właził i stwierdziliśmy że oddamy do fundacji. Ucieszyli się bo koty uwielbiają mieć swoje miejsce a tam jest ich trochę na kupie. Jednego stamtąd adoptowaliśmy kiedyś.
A tu kolejne foto do albumu :
Zobacz załącznik 840379
Szelągowska ostatnio w programie mówiła, że nie maluje ścian w ciąży, bo nie można. Wiem, że do drewna są bezpieczne farby dla dzieci i mam w ciąży ( malowałam taką mebel ) my już gotowi zacząć remont od jutra:) ścian niestety nie będę malować, mąż mi zabrania.

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas tez pizga ale ubieram sie cieplutko i pedze na spacer, potem tez do kościoła.
Mamy duża bazylikę i tez noe grzeją bo nie ma jak;D ale cieply sweter, narciarska kurtka i bedzie git:)

9ewnqqmznpxcwjj5.png

@maćku, @Zosia933 co się dzieje? Odezwijcie się..
Przepraszam za milczenie. U mnie wszystko w porządku.

Cały mój czas wolny w ostatnim czasie poświęcam na rozwinięcie nowego "projektu" Link do: Decorolka
Docelowo ma to być moje źrodło dochodu na wychowawczym, więc mam rok z hakiem na rozhulanie interesu ;) Zapraszam do polubienia stronki i udostępniania dalej :)

Powoli zabrałam się za kompletowanie wyprawki. I jeśli chodzi o ciuszki to raczej wszystko mam. Część dostałam od bratowej, trochę kupiłam w lumpku. Ale ogólnie to mam problem z szukaniem ciuszków dla chłopca. I wydaje mi się, że o wiele trudniej znaleźć coś ładnego dla chłopca, niż dla dziewczynki...
Z większych rzeczy muszę jeszcze kupić wózek i fotelik. I jakieś drobiazgi.

Cały mój czas wolny w ostatnim czasie poświęcam na rozwinięcie nowego "projektu" Link do: Decorolka
Docelowo ma to być moje źrodło dochodu na wychowawczym, więc mam rok z hakiem na rozhulanie interesu ;) Zapraszam do polubienia stronki i udostępniania dalej :)
Nie strasz nad tak więcej!!
Bo uduszę[emoji55]

Ja się ciepło ubrałam i do kościoła poszłam, ale mam niedaleko ;) jutro się wybieram do szkoły rodzenia i muszę pojechać autobusem, bo mąż w pracy, więc trzeba się hartować, bo jutro jeszcze zimniej. Przynajmniej zarazków trochę wymrozi.

Zdolniacha! :)

reklama

Cudeńka robisz :) Zawsze żałuję, że nie mam zdolności manualnych....
A zaproszenia na chrzciny będą?? :D To możesz tu złapać klientki :D

Do góry