Szelągowska ostatnio w programie mówiła, że nie maluje ścian w ciąży, bo nie można. Wiem, że do drewna są bezpieczne farby dla dzieci i mam w ciąży ( malowałam taką mebel ) my już gotowi zacząć remont od jutra ścian niestety nie będę malować, mąż mi zabrania.Ja narazie ciuszków nie kupuje. Mam pełno worów ubranek od bratanków itp. ale nie biorę się za segregację bo mamy remont pokoju i mam taki bałagan że szok. Zabiorę się za to jak skończę. Myślicie że mogę malować ściany ? Uwielbiam malować ale coś mi się obiło o uszy że niewolno, albo chodziło o to że dziecko nie może być w świeżo malowanym? Bo to napewno. Rano czułam się chora ale teraz już ok. Ten spuchnięty nos od środka to norma. Ciężko się śpi. Rozebraliśmy starą meblościankę i mąż z desek zrobił świetny domek dla kotów, nawet okrągłe okienka wywiercił. Ale później stwierdziliśmy że nie mamy miejsca na takiego kloca który nam nie będzie wogóle pasował do nowego wystroju. No i już oczami wyobraźni widziałam jak Gabcio będzie tam właził i stwierdziliśmy że oddamy do fundacji. Ucieszyli się bo koty uwielbiają mieć swoje miejsce a tam jest ich trochę na kupie. Jednego stamtąd adoptowaliśmy kiedyś.
A tu kolejne foto do albumu :
Zobacz załącznik 840379
Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom