reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Dziewczyny ale jestem zła, przyszłam do mojego lekarza (chodzę prywatnie) umówiona na 10:20 a tu przede mną aż 4 pacjentki, więc spokjnie godzina czekania, mało tego są tylko 3 miejsca do siedzenia a na nich jedna pani w ciąży jej mąż i jakaś nastolatka, zadne z nich nie wykazuje chęci ustąpienia miejsca ciazarnym, normalnie brak kultury, musiałam się wygadac bo aż kipie ze złości [emoji36]

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ale jestem zła, przyszłam do mojego lekarza (chodzę prywatnie) umówiona na 10:20 a tu przede mną aż 4 pacjentki, więc spokjnie godzina czekania, mało tego są tylko 3 miejsca do siedzenia a na nich jedna pani w ciąży jej mąż i jakaś nastolatka, zadne z nich nie wykazuje chęci ustąpienia miejsca ciazarnym, normalnie brak kultury, musiałam się wygadac bo aż kipie ze złości [emoji36]

Może zapytaj wygodnego pana czy nie zechciałby ustąpić miejsca? Niestety rzadko się zdarza, żeby ktoś zwrócił uwagę na brzuszek, ale w poczekalni do ginekologa to już by wypadało...

To ci współczuje....Ja też dziś wieczorem mam wizytę dodatkową u Pani u której jeszcze nie bylam więc zobaczymy co zastane....już się doczekać nie mogę bo już 4tygodnie minęły ...A jeszcze do 18.40 muszę czekac[emoji20]

To ci współczuje....Ja też dziś wieczorem mam wizytę dodatkową u Pani u której jeszcze nie bylam więc zobaczymy co zastane....już się doczekać nie mogę bo już 4tygodnie minęły ...A jeszcze do 18.40 muszę czekac[emoji20]

Ja też ostatnio byłam 4 tygodnie temu i czekam już jak na szpilkach, ale trzeba jakoś wytrzymać od wizyty do wizyty, pewnie później będą troszkę częstsze :)

reklama
Na szczęście jego Pani weszła do środka i zrobił miejsca także już spokjnie siedzę ale co się zdenerwowałam to moje :)

Ja ostatni na lotnisku miałam taką sytuację że aż mnie zatkało, a jestem na prawdę wyszczekana. Wysiadłam z samolotu z meeega pełnym pęcherzem, tuptam po tych schodkach, ubrana jak eskimos, gorąco mi jak cholera, myślę ' nie dojdę, nie ma szans, normalnie wezmę i się posikam no!' Panika! No więc już prawie biegnę do tej ubikacji, po drodze już rozbieram kurtkę. W tej chwili zauważam ze nie jestem sama w tym maratonie; razem ze mną biegnie kilka innych pań. No więc walizki turkoczą, adrenalina rośnie, ja się już cała spociłam z tego stesu.
Jest WC! UDŁO SIĘ. Ale... wszystkie panie były szybsze więc pozamykały się w kabinach, została tylko jedna kabina i 2 najsłabsze zawodniczki tego wyścigu: ja i gorąca pięćdziesiątka (muszę Wam zwizualizować: na głowie biały tapir, szpileczki, walizeczka Luis Vuitton- no rasowy babsztyl) Popatrzyła na mnie, na mój brzuch, zignorowała to zupełnie i powiedziała z lekką pretensją :'PRZEPRASZAM BARDZO ALE MNIE SIE CHCE' [emoji23] No argument mnie powalił absolutnie. [emoji173]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry