reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Jeśli lubisz takie klimatu polecam Ci 'stranger things'! Jest naprawdę warty obejrzenia

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Stranger things jest niezły choć oglądałam lepsze ;) Dla mnie mistrzostwo to Synowie Anarchii, Breaking Bad, The Walking Dead (szczególnie pierwsze sezony) :D Oglądam też oczywiście Grę o Tron. Mogę polecić Orange is the new black, The fall, Elementary, Grimm.

reklama
Tak gra o tron to wiadomo [emoji2] walking dead obejrzałam chyba 3 sezony i zainteresowanie opadł o. Spróbuję resztę proponowana [emoji6] Narcos oglądałam super, teraz na fali oglądam El chapo. Z polskich jeszcze obowiązkowo Wataha!

Tak gra o tron to wiadomo [emoji2] walking dead obejrzałam chyba 3 sezony i zainteresowanie opadł o. Spróbuję resztę proponowana [emoji6] Narcos oglądałam super, teraz na fali oglądam El chapo. Z polskich jeszcze obowiązkowo Wataha!

Jak podobało Ci się Narcos to spróbuj też Gomorrę, moim zdaniem świetny :p

To ja polecę serial "Dark" , coś w stylu "Stranger Things", wciąga. Jeszcze "Black Mirror" jest super i "Orange is the new Black". "Lucyfer" też fajny ale po 2 czy 3 sezonach truche nam się znudził i niedoogladalismy do końca.

jak ja Wam zazdroszczę tych małych, zgrabnych brzuszków i mało, o ile w ogóle kg na plusie! jak któraś chętna to oddam coś z moich dodatkowych już 4kg! a swoim apetytem na słodkie (czekolada głównie) i sok pomarańczowy, który mi tak przez ostatni tydzień dopisuje też się chętnie podzielę ;) ja nawet normalnie nie piję żadnych soków...
Nie martw się kochana u mnie na plusie już 8kg a apetyt ciągle wielki nic tylko bym jadła. Dobrze ze ostatnio smaku mam też na sałatę to może trochę przystopuje z tymi kg. Hihi

Nie martw się kochana u mnie na plusie już 8kg a apetyt ciągle wielki nic tylko bym jadła. Dobrze ze ostatnio smaku mam też na sałatę to może trochę przystopuje z tymi kg. Hihi
Sałata może smakuje Ale potem wzdęcia nieziemskie....wstawilabym wam zdjęcie ale stwierdziłam że to sfałszowany brzuszek ...

reklama
Do góry