reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2018

A dziewczyny jakie filmy/seriale oglądacie lubicie polecacie? Ja ciągle coś oglądam, już znalezienie czegoś do obejrzenia zajmuje mi minimum 15 min i nie jeste zwykle zadowolona. Co mnie interesuje lubię kryminały thrillery, filmy prawnicze, o lekarzach, filmy o kobietach. :)
Zobacz sobie KORONĘ o Elżbiecie II albo DYNASTIE TUDORÓW o Henryku VIII (ten co miał 6 żon i 2 ściął :D) super sa! Przyjemne z pożytecznym. Super aktorzy serio ekstra.
Takie kryminały to super SPOSÓB NA MORDERSTWO i ZEMSTA [emoji173][emoji173][emoji173] Uwielbiam
Super też jest Scherlock i Black Mirror.
Kocham też grę o tron i oglądałam house od cards.
Polski Belfer oczywiście [emoji173] to amerykański sposób na morderstwo

Z filmów z super zakończeniem mega jest ŻYCIE ZA ŻYCIE.
A taki hit roku to PHONE BOOTH z Farellem - trzyma w napięciu ! Tylko nie czytać opisu bo się źle nastawisz!
I też super jest Zanim zasnę z firthem i kidman[emoji173]
9ewnqqmzi7le71mi.png

Ostatnia edycja:
reklama
Do Korony też się przymierzam.
Lucyfer próbowałam ze 3 razy nie wciągnął mnie.
A z filmów w tym roku chyba najbardziej mnie francukie komedie zaskoczyły: "za jakie grzechy dobry boże", ' miłość aż po ślub' i alibi.com.

Ja zamówiłam na allegro leginsy ciążowe jedne zwykle a drugie ocieplane.
Mam po ciąży z córką, ale już są ponaciagane, więc nadają się po domu tylko, zwłaszcza że córkę rodziłam w lutym, więc jak w nich chodziłam to byłam troszeczkę większa ;)

A koszulę jaką kupiłaś?bo reż chcę się rozejrzeć za dwoma już do szpitala...A nie wiem jakie są wygodne/praktyczne?

Ja kupiłam dwie superowe, rozmiar większe i co??? są teraz dobre a do porodu mogę o nich zapomnieć :D hahaha nie sądziłam, że aż taki brzuszek mi urośnie :)
Dziś bylam na zakupach dla siebie bo nie mam w czym chodzić i co??? i nic :) nic mi nie podchodzi :)

Sherlock i The Crown są naprawdę extra, bardzo polecam! Breaking bad też oglądaliśmy i też spoko. Oglądam też Agenci Tarczy, ale to raczej dla wielbicieli Marvela ;)

z takich starszych seriali polskich to polecam Glina, Ekipa, Oficer (i kolejne części)

no i Przyjaciele - mój ukochany serial, cudowny na zimowe wieczory :)

reklama
Do góry