Stranger things jest niezły choć oglądałam lepsze Dla mnie mistrzostwo to Synowie Anarchii, Breaking Bad, The Walking Dead (szczególnie pierwsze sezony) Oglądam też oczywiście Grę o Tron. Mogę polecić Orange is the new black, The fall, Elementary, Grimm.Jeśli lubisz takie klimatu polecam Ci 'stranger things'! Jest naprawdę warty obejrzenia
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
inka_inka89
Aktywna w BB
To ja jeszcze polecam z seriali Black Mirror, The Crown, Narcos, a z polskich Belfer oba sezony i PaktA zobaczę Dzięki
myllenne
Fanka BB :)
Tak gra o tron to wiadomo [emoji2] walking dead obejrzałam chyba 3 sezony i zainteresowanie opadł o. Spróbuję resztę proponowana [emoji6] Narcos oglądałam super, teraz na fali oglądam El chapo. Z polskich jeszcze obowiązkowo Wataha!
KikaRika
Moderatorka
Tez oglądamy archiwum Egzorcystę wiedzieliśmy, bardzo fajny.ja nadrabiam thrillery, horrory. Głównie filmy, ale zaczęłam oglądać nowy sezon z Archiwum X na fox i "egzorcysta " , przymierzam się do Lucyfera od początku sezonu
A widziałaś serial wirus? Też spoko
Jak podobało Ci się Narcos to spróbuj też Gomorrę, moim zdaniem świetnyTak gra o tron to wiadomo [emoji2] walking dead obejrzałam chyba 3 sezony i zainteresowanie opadł o. Spróbuję resztę proponowana [emoji6] Narcos oglądałam super, teraz na fali oglądam El chapo. Z polskich jeszcze obowiązkowo Wataha!
Nie martw się kochana u mnie na plusie już 8kg a apetyt ciągle wielki nic tylko bym jadła. Dobrze ze ostatnio smaku mam też na sałatę to może trochę przystopuje z tymi kg. Hihijak ja Wam zazdroszczę tych małych, zgrabnych brzuszków i mało, o ile w ogóle kg na plusie! jak któraś chętna to oddam coś z moich dodatkowych już 4kg! a swoim apetytem na słodkie (czekolada głównie) i sok pomarańczowy, który mi tak przez ostatni tydzień dopisuje też się chętnie podzielę ja nawet normalnie nie piję żadnych soków...
Just&yna
Just&yna
Sałata może smakuje Ale potem wzdęcia nieziemskie....wstawilabym wam zdjęcie ale stwierdziłam że to sfałszowany brzuszek ...Nie martw się kochana u mnie na plusie już 8kg a apetyt ciągle wielki nic tylko bym jadła. Dobrze ze ostatnio smaku mam też na sałatę to może trochę przystopuje z tymi kg. Hihi
reklama
myllenne
Podziel się: