reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2018

A dziewczyny jakie filmy/seriale oglądacie lubicie polecacie? Ja ciągle coś oglądam, już znalezienie czegoś do obejrzenia zajmuje mi minimum 15 min i nie jeste zwykle zadowolona. Co mnie interesuje lubię kryminały thrillery, filmy prawnicze, o lekarzach, filmy o kobietach. :)

reklama
Ja po wizycie...powiedzmy że to było polowkowe...chociaż z opisów jak u niektórych to wygląda nie powiedziałabym że to to było polowkowe...
Mam potwierdzona dziewczynkę 380gram...
Ponoć ok ale nie powiem że mnie uspokoił bo wyobrażałam sobie ta wizytę inaczej...A i mam infekcje dostałam jakiś krem z aplikatorem...wyniki moczu,krwi i żelaza ok

Aaa ja też kupiłam dziś body, pieluszke i dla siebie koszule nocna do karmienia [emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po wizycie...powiedzmy że to było polowkowe...chociaż z opisów jak u niektórych to wygląda nie powiedziałabym że to to było polowkowe...
Mam potwierdzona dziewczynkę 380gram...
Ponoć ok ale nie powiem że mnie uspokoił bo wyobrażałam sobie ta wizytę inaczej...A i mam infekcje dostałam jakiś krem z aplikatorem...wyniki moczu,krwi i żelaza ok

Dlaczego takie udawane połówkowe? Co Cie zaniepokoiło?

A dziewczyny jakie filmy/seriale oglądacie lubicie polecacie? Ja ciągle coś oglądam, już znalezienie czegoś do obejrzenia zajmuje mi minimum 15 min i nie jeste zwykle zadowolona. Co mnie interesuje lubię kryminały thrillery, filmy prawnicze, o lekarzach, filmy o kobietach. :)

ja nadrabiam thrillery, horrory. Głównie filmy, ale zaczęłam oglądać nowy sezon z Archiwum X na fox i "egzorcysta " , przymierzam się do Lucyfera od początku sezonu :)

ja nadrabiam thrillery, horrory. Głównie filmy, ale zaczęłam oglądać nowy sezon z Archiwum X na fox i "egzorcysta " , przymierzam się do Lucyfera od początku sezonu :)
Jeśli lubisz takie klimatu polecam Ci 'stranger things'! Jest naprawdę warty obejrzenia

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Dlaczego takie udawane połówkowe? Co Cie zaniepokoiło?
No bo wcale tak długo nie mierzył...popatrzył zmierzył główkę,udo i coś jeszcze,stwierdził płeć,zwazyl i tyle ...w czwartek idę na usg z NFZ ale to nie jest jakiś super specjalista...I w pt z wynikami do lekarza co chodzę na NFZ.

reklama
I kupilam pierwsze rzeczy w lidlu...body,spodenki i pieluchy tetrowe [emoji1]

Ja już nie mogę się doczekać, aż dowiem się kto to będzie :) Obawiam sie, że zwariuje dopiero wtedy na punkcie ubranek :)
Ja też dzisiaj zakupiłam online kocyk bawełniany i kilka par ubranek już w większych rozmiarach :)

Do góry