reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
A dziewczyny jakie filmy/seriale oglądacie lubicie polecacie? Ja ciągle coś oglądam, już znalezienie czegoś do obejrzenia zajmuje mi minimum 15 min i nie jeste zwykle zadowolona. Co mnie interesuje lubię kryminały thrillery, filmy prawnicze, o lekarzach, filmy o kobietach. :)
Ja kiedyś ogladalam też ciekawy serial dexter. Teraz już mnie jakoś nie ciągnie do oglądania seriali więc nawet mi nic nie mówią te tytuły co piszecie ale ze dopiero od kilku dni jestem na l4 to może jeszcze będę się tak nudzić i zacznę oglądać seriale i filmy a póki co zaległości w domu itp :-)
No bo wcale tak długo nie mierzył...popatrzył zmierzył główkę,udo i coś jeszcze,stwierdził płeć,zwazyl i tyle ...w czwartek idę na usg z NFZ ale to nie jest jakiś super specjalista...I w pt z wynikami do lekarza co chodzę na NFZ.

To U mnie tak wyglądała wizyta jak poszłam po l4

Cześć
Prośba o poradę jestem po badaniu moczu a tu
ph 8 i liczne bakterie i fosforany.
Czy ktoraś z Was doświadczyła tego i wie o co chodzi?
Juz ogarnia mnie stres a nic mnie nie boli itp. :-( :(
U mnie badanie moczu wyszlo podobnie tzn.ph 8. Bylam dzis u lekarki i powiedziala mi, ze w ciąży ph może być wyższe, być bardziej zasadowe jak się ma tendencje do infekcji. To oznaka, że organizm próbuje walczyć z potencjalnymi bakteriami. Nie dostalam żadnych lekow, a jedynie zalecenie, żeby brać żurawine w dowolnej postaci.

Ostatnia edycja:
A dziewczyny jakie filmy/seriale oglądacie lubicie polecacie? Ja ciągle coś oglądam, już znalezienie czegoś do obejrzenia zajmuje mi minimum 15 min i nie jeste zwykle zadowolona. Co mnie interesuje lubię kryminały thrillery, filmy prawnicze, o lekarzach, filmy o kobietach. :)
W 100, a nawet w 1000% polecam The Good Place - jeden z najgenialniejszych (i pozytywnych) seriali jakie widziałam ostatnio. Zdecydowanie poprawia humor. Tez na 100% polecam wspomniany już Black Mirror (każdy odcinek to osobna historia, więc NIE polecam zaczynać od pierwszego odcinka pierwszej serii - jest mocno kontrowersyjny i nie do końca oddaje geniusz serialu - przynajmniej nie jako pierwszy oglądnięty odcinek, bo jak juz się wsiąknie w ten serial, to i ten pierwszy jest zdecydowanie wart przemyślenia), ale to zupełne przeciwieństwo - po seansie jest się mocno poruszonym, przybitym. Kolejny z listy jest Grace and Frankie - świetny lekki serial, ale nieszablonowy. Drugi i trzeci sezon jest chyba nawet lepszy od pierwszego! Suits - prawniczy, całkiem wartka akcja (no może nie jest to serial najwyższych lotów, ale mi oglądało się go bardzo przyjemnie :D) wart obejrzenia choćby dla ubrań głównych bohaterów :D Też polecam Stranger Things, w sumie oba sezony. Mogłabym polecić jeszcze kilka seriali, ale te są chyba najfajniejsze :) No, dobrze się jeszcze oglądało True Detective :)

reklama
Do góry