reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

To zdecydowany plus [emoji3] a do tego picollo truskawkkwy mnie smakował wybornie [emoji6]
U mnie i tak z nerwami sylwester i dziś też, mąż za mocno wziął się za świętowanie nowego roku, przez co się wczoraj poklocilismy, teraz śpi dalej i nie zapowiada się że wstanie niedługo. Nie szczególnie wziął sobie do serca że chciałam dziś spędzić fajnie wspólnie nowy rok, lepiej ze znajomy było popic. Przykrosc mi sprawił , ale no właśnie alkohol nie wszystkim służy...

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To zdecydowany plus [emoji3] a do tego picollo truskawkkwy mnie smakował wybornie [emoji6]
U mnie i tak z nerwami sylwester i dziś też, mąż za mocno wziął się za świętowanie nowego roku, przez co się wczoraj poklocilismy, teraz śpi dalej i nie zapowiada się że wstanie niedługo. Nie szczególnie wziął sobie do serca że chciałam dziś spędzić fajnie wspólnie nowy rok, lepiej ze znajomy było popic. Przykrosc mi sprawił , ale no właśnie alkohol nie wszystkim służy...

Nie jesteś sama ja też wyciągnęłam siła mojego z imprezy bo on o 3nad ranem chciał się jeszcze bawić chociaż połowa gości się już zawijala...na końcu i tak wszyscy jechali tak samo ale co się zdenerwowalam to niestety...

Nie jesteś sama ja też wyciągnęłam siła mojego z imprezy bo on o 3nad ranem chciał się jeszcze bawić chociaż połowa gości się już zawijala...na końcu i tak wszyscy jechali tak samo ale co się zdenerwowalam to niestety...

Tak to z tymi chlopami właśnie jest. Nieważne że odrazu zapowiadałam że nie będę siedziała cała noc, ale co zrobić. Mam tylko nadzieję że dzisiejszy kac da mu nauczkę [emoji6]

U nas było kulturalnie, nikogo kac nie męczy, za to ja sobie rozwaliłam kolano (w sensie że mam chyba przeciążone, ewentualnie jakieś zapalenie przyczepu ścięgna czy coś - urazu nie miałam, a Przy niektórcych ruchach masakrycznie mnie boli :() - więc widać u każdego coś miłego ;)
Ale poza tym jest fajnie - i szczerze przyznam, totalnie nie dociera do mnie, że już 2018 rok mamy! Ten 2017 zleciał zdecydowanie za szybko! :D

U nas tez spokojnie znajomi u nas byli coś z alko było ja warka 0% ale powiem wam ze głowa mi tak pęka jak bym miała kaca masakra...

U nas tez spokojnie znajomi u nas byli coś z alko było ja warka 0% ale powiem wam ze głowa mi tak pęka jak bym miała kaca masakra...

Ja wypiłam dwie warki 0% i dzisiaj mnie głowa boli..nie wiem czy od tego piwa akurat.
Wy narzekacie, że mężowie na kacu, a ja mojego musiałam pocisnąć, że może wypić jedno/dwa piwa, bo impreza sztywna ze szwagrem. Jak on nie wypije chociaż jednego piwna, to jest grobowiec normalnie..Ponarzekałam z siostrą na naszych emerytów :)
A tak u nas bez szału. Młody 30min przed północą już spał :)
Właśnie wróciliśmy ze spacerku po parku ;)

A ja mam dziś smaki jak nie wiem, jadłam paszteciki, ciasto, jabłko zupę ogórków, parę chipsów a teraz naszło mnie na lody [emoji509] co ten dzidziuś tam ma takie zachciałołki [emoji6]

reklama
Do góry