Hey a ja z tym samym terminemWitajcie podczytuje forum od 500 strony i wreszcie postanowiłam dołączyć
Termin na 24.06 dziś zaczynamy 15 tydzień i jest to pierwszy maluszek
Wyczytałam, że są tu jeszcze dwie przyszłe mamusie z okolic Rybnika czyli nie jestem sama.
Życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku!
reklama
Ja co prawda lipcówka, ale czasem też was podczytujęWitamy, rozgość się
Ja mieszkam blisko Rybnika.[emoji5]
Ja też okolice, choć nie całkiem bliskie - Żory, Rowień i tamte okolice
AgaRS90
Fanka BB :)
Żory rowień to bardzo blisko)Ja co prawda lipcówka, ale czasem też was podczytuję
Ja też okolice, choć nie całkiem bliskie - Żory, Rowień i tamte okolice
Ah dziewczyny i ja nie potrafię sobie dziś odmówić jedzonka, tyle pyszności jeszcze zostało po Sylwestrze, a najlepiej mi wchodzą wafle domowe takie z mlekiem w proszku, bomba kaloryczna ale już od jutra trzeba się trochę opanować bo waga zacznie za szybko iść w górę i samym brzuszkiem się nie usprawiedliwie
Jeszcze pytanie dość osobliwe, czy to normalne żeby w 18 tyg już się coś zaczęło lekko sączyć z piersi? Może parę kropel dziennie, ale szczerze to trochę mnie to zaskoczyło No i piersi znów zaczęły bardziej boleć, tak jak na początku.
Jeszcze pytanie dość osobliwe, czy to normalne żeby w 18 tyg już się coś zaczęło lekko sączyć z piersi? Może parę kropel dziennie, ale szczerze to trochę mnie to zaskoczyło No i piersi znów zaczęły bardziej boleć, tak jak na początku.
Ah dziewczyny i ja nie potrafię sobie dziś odmówić jedzonka, tyle pyszności jeszcze zostało po Sylwestrze, a najlepiej mi wchodzą wafle domowe takie z mlekiem w proszku, bomba kaloryczna ale już od jutra trzeba się trochę opanować bo waga zacznie za szybko iść w górę i samym brzuszkiem się nie usprawiedliwie
może już się sączyć z piersi, to hormony działają.
Ja biore Femibion Natal plus (dwójkę), zaleciła mi lekarka, bo mam podejrzenie nie przyswajania zwykłego kwasu foliowego, a tu jest w innej formie. Dodatkowo w tych tabletkach są kwasy dha. Drogie są piekielnie, wiec poluje na promkach. Dodatkowo, endokrynolog zalecił przyjmowanie witaminy d3, bo ogólnie w naszym klimacie mało mamy szansy na jej wytworzenie, a kobieta w ciąży ma zwiększone zapotrzebowanie.
Podobnie na zalecenie lekarza od poczatku bralam Femibion 1 a teraz 2. Lekarz mocno zwraca na to uwagę zeby to byly te tabletki.
Dziewczyny ile macie kg na +?
mam +2 i czuje sie rozkręcam
Asia2104
Ja póki co - 4 od startu ale startowałam z nadwagą więc tu inne prawa...Dziewczyny ile macie kg na +?
reklama
Olasec
Dziewczyny ile macie kg na +?
Ja póki co mam +1 a obecnie mam jestem 18+4. Z synkiem przytyłam 9 kg więc liczę, że tym razem będzie tak samo
Podziel się: