Just&yna
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja osobiście uwielbiam Ikee Wprawdzie nie miałam rzeczy dla niemowlaków,ale słyszałam raczej pozytywne opinie. Ja tam kupowałam meble starszym dzieciakom i uważam,że są spoko. No i montaż to jak zabawa LEGO Sama skręcałam wszystko łatwo i przyjemnie. Ile ludzi tyle opinii,ja jestem na takHej dziewczyny ja mam dzis pytanie odnosnie IKEI. Macie doswiadczenia? Chodzi m glow nie o lozeczko materac posciele I spiworki.
miałam śpiworek zimowy z IKEA i był w porządku. co do reszty, to nie mam doświadczenia, ale sporo znajomych kupowało łóżeczka i komody do przewijania i nie słyszałam nic negatywnegoHej dziewczyny ja mam dzis pytanie odnosnie IKEI. Macie doswiadczenia? Chodzi m glow nie o lozeczko materac posciele I spiworki.
Dziękuję bardzo! Tobie też nich ten nadchodzący rok przyniesie dużo szczęścia - Wasza malutka Królewna na pewno będzie nad Wami czuwałaCześć dziewczyny.
Zajrzałam do Was życzyć wszystkiego dobrego w ostatnim dniu starego roku niech nadchodzący Nowy Rok przyniesie Wam mnóstwo milosci i szczęścia.
Dużo zdrowia dla Was i Waszych brzuszkowych lokatorów.
Ja do konca lutego jestem na skroconym urlopie macierzynskim. Za 10 dni mam kontrole u lekarza. Mam nadzieje, ze wszystko dobrze bo caly czas mam brazowe plamienia....a tak bardzo marzy mi sie gorąca kąpiel a tymczasem musze zadowolic sie prysznicem....
Dostalam tez wyniki DNA.
Mój aniołek to dziewczynka.....
Tobie również wszystkiego dobrego w Nowym Roku! miło, że do nas zajrzałaś wiele z nas ma swoje Aniołki, które nad nami czuwająCześć dziewczyny.
Zajrzałam do Was życzyć wszystkiego dobrego w ostatnim dniu starego roku niech nadchodzący Nowy Rok przyniesie Wam mnóstwo milosci i szczęścia.
Dużo zdrowia dla Was i Waszych brzuszkowych lokatorów.
Ja do konca lutego jestem na skroconym urlopie macierzynskim. Za 10 dni mam kontrole u lekarza. Mam nadzieje, ze wszystko dobrze bo caly czas mam brazowe plamienia....a tak bardzo marzy mi sie gorąca kąpiel a tymczasem musze zadowolic sie prysznicem....
Dostalam tez wyniki DNA.
Mój aniołek to dziewczynka.....