reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Właśnie takie sukienki to mój ratunek bo miałam kilka w szafie zanim zaszlam w ciążę[emoji1]

Są świetne:) mega wygodne i nic mnie nie ciśnie, bo mam też spodnie ciążowe Ale lecą mi z tyłka bo brzusio jeszcze mały.

3jgxqqmz4whbgy0e.png

Witam się po swietach, ale jeszcze w Starym Roku:)
Życzę cudowności w Nowym, szczęśliwych rozwiązań i dobrych ludzi wokół!
Ja zakupów ciążowych jeszcze nie robię i nie wiem czy w ogóle będę bo ja mało tyję w ciążach, brzuszek zawsze z tych mniejszych i większość ciąży chodziłam w normalnych ubraniach. W siódmym miesiącu dopiero kupiłam topy ciążowe. Ale kto wie,może teraz będzie inaczej:)

Hej dziewczyny ja mam dzis pytanie odnosnie IKEI. Macie doswiadczenia? Chodzi m glow nie o lozeczko materac posciele I spiworki.
Ja osobiście uwielbiam Ikee:) Wprawdzie nie miałam rzeczy dla niemowlaków,ale słyszałam raczej pozytywne opinie. Ja tam kupowałam meble starszym dzieciakom i uważam,że są spoko. No i montaż to jak zabawa LEGO:D Sama skręcałam wszystko łatwo i przyjemnie. Ile ludzi tyle opinii,ja jestem na tak

Hej dziewczyny ja mam dzis pytanie odnosnie IKEI. Macie doswiadczenia? Chodzi m glow nie o lozeczko materac posciele I spiworki.
miałam śpiworek zimowy z IKEA i był w porządku. co do reszty, to nie mam doświadczenia, ale sporo znajomych kupowało łóżeczka i komody do przewijania i nie słyszałam nic negatywnego

Ja IKEE kocham miłością wielka i też dużo mebli kupowałam do domu, głównie starszakom i złego słowa nie powiem :)

Cześć dziewczyny.
Zajrzałam do Was życzyć wszystkiego dobrego w ostatnim dniu starego roku :) niech nadchodzący Nowy Rok przyniesie Wam mnóstwo milosci i szczęścia.
Dużo zdrowia dla Was i Waszych brzuszkowych lokatorów.

Ja do konca lutego jestem na skroconym urlopie macierzynskim. Za 10 dni mam kontrole u lekarza. Mam nadzieje, ze wszystko dobrze bo caly czas mam brazowe plamienia....a tak bardzo marzy mi sie gorąca kąpiel a tymczasem musze zadowolic sie prysznicem....
Dostalam tez wyniki DNA.
Mój aniołek to dziewczynka.....

IKEA ma sporo super rzeczy, ma tez trochę takich sobie (mieliśmy kiedyś sofę i bardzo szybko się zestarzała - w sensie że wyglądała źle, materiał płowiał - może na taki kiepski model trafiliśmy :)). Z dziecięcych rzeczy to na dzieciństwo Stasia mieliśmy trochę pluszaków (uwielbiał małe myszki - przytulał się do snu :D), dużo różnego rodzaju pojemników - nadal używamy i są rewelacyjne! W mieszkaniu obecnie mamy umywalkę z szafką i do tego szafkę z lustrem z IKEA (link) i są super!
Jeszcze z zabawek kupowaliśmy takie zestawy naczyń, zestaw majsterkowicza, kuchenkę dla dzieci - i nigdy na nic się nie nacięliśmy. Aha! Mamy jeszcze stolik dziecięcy i trzy krzesełka drewniane kolorowe - mają już z 6 lat i nadal są super :) Także wydaje mi się, że meble dziecięce mają całkiem fajne :)

Cześć dziewczyny.
Zajrzałam do Was życzyć wszystkiego dobrego w ostatnim dniu starego roku :) niech nadchodzący Nowy Rok przyniesie Wam mnóstwo milosci i szczęścia.

Ja do konca lutego jestem na skroconym urlopie macierzynskim. Za 10 dni mam kontrole u lekarza. Mam nadzieje, ze wszystko dobrze bo caly czas mam brazowe plamienia....a tak bardzo marzy mi sie gorąca kąpiel a tymczasem musze zadowolic sie prysznicem....
Dostalam tez wyniki DNA.
Dziękuję bardzo! Tobie też nich ten nadchodzący rok przyniesie dużo szczęścia - Wasza malutka Królewna na pewno będzie nad Wami czuwała :)

reklama
Cześć dziewczyny.

Dostalam tez wyniki DNA.
Tobie również wszystkiego dobrego w Nowym Roku! miło, że do nas zajrzałaś :) wiele z nas ma swoje Aniołki, które nad nami czuwają :)

Do góry