Witam nową mamusie
Zgadzam się z Tobą, że body na początku to tylko rozpinane od góry do dołu.
Co do wózka to bebetto dla mnie kiepskie. Adamex fajny ale, że ja też patrzę bardzo na szczegóły to mamy po synku tako marine w kolorze popielatym. Kupując wózek sprawdziłam pod kątem parametrów i jeździłam każdym wózkiem po sklepie, który brałam pod uwagę i na tako stanęło.
Mam ten tylko popielaty i 2w1 bo fotelik mamy cybex.
Link do: TAKO CITY MOVE Marine (3w1) głęboko-spacerowy + fotelik + torba, moskitiera, folia - BoboWózki
Zwracałam uwagę na to żeby dół gondoli był plastikowy, żebym mogła przemyć jak się ubrudzi a brudzi się bo często wkładając do auta gondolę kładzie się na ziemi, koszyk/torba pod wózkiem żeby była łatwo dostępna i przede wszystkim zamykana, rączka regulowana bo mąż jest wysoki. I gondola musi być wysoko żebym nie schylała się do dziecka bo większość wózków ma nisko gondolę. Takie szczegóły jak schowany uchwyt do przenoszenia gondoli też dla mnie ważny był. A i co też fajne jest w tym wózku, że środek gondoli podnosi i opuszcza się z zewnątrz czyli jak dziecko śpi i chce mu środek opuścić to nie budziło się bo mu nie gmyram koło głowy tylko zgrabnym pokrętłem robię to od zewnątrz. Mój synek bardzo ulewał i musiał być ciut wyżej więc to dla mnie było istotne bo nie powinno się używać poduszek.