reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Nigdzie nie mogę znaleźć wina 0%, w Auchan mąż tylko szampana znalazł dla mnie.. No ale lepszy rydz niż nic ;)

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nigdzie nie mogę znaleźć wina 0%, w Auchan mąż tylko szampana znalazł dla mnie.. No ale lepszy rydz niż nic ;)

W Auchan jest przy winach oddzielony dział
1513866681-9dac312031814a98-aaaaaa.jpeg

Ja kupiłam taki
1513866696-76e87b65c5fd0ffd-aaaaaa.jpeg

Siostra dla mnie do prezentu taki [emoji14]
1513866719-e144b6bd764af252-aaaaaa.jpeg

Mnie po czwonym jest cholernie ciężko:/ od kilku lat tylko białe polwytrwne

Btw dziewczyny byłam dzisiaj w przedszkolu z l4 i proszę - co mi dzieciaki narysowały [emoji16]
1513866798-3ffb8d89d7b85880-aaaaaa.jpeg

To ja [emoji23]
A to na bluzce to nie nadruk tylko dzidziuś w brzuchu [emoji23]
1513866837-07b4adfb178bcf97-aaaaaa.jpeg

Jeden nawet narysował 2 dzidziusie "bo masz pani duży brzuch"[emoji23]
A Tu obrazek w 3d[emoji23]
1513866923-73ba1e7ee36f8964-aaaaaa.jpeg
(ten dzidziuś to po drugiej stronie i jak się kartkę pod światło da to go widać )
No jak ja kocham te moje szkraby[emoji16]
2 miechy mnie nie widziały i już myślałam, że mnie nie pamiętają bo byłam z nimi tylko 1.5msca ale jednak pamiętają [emoji7][emoji173]
Kocham moja pracę [emoji23][emoji7][emoji173]

Super Aga, miło takie prace dostać ;)
A co do wina to mąż nie był w Auchan w Rbn tylko w innym i nie było..

Ja dziś szukałam wina w kaufandzie i nic nie widziałam bezalkoholowego ...drugi dzień walczę z szafkami w kuchni i robię to naprawdę wolno bo coś mnie kość w pupie boli po wczorajszym pilatesie...

Też mnie boli w kości ogonowej i rozchodzi się czasem na pośladki. Nieprzyjemne...

U mnie już dość świątecznie, jest ubrana choinka, trochę ozdób w domu i jest super :) Jutro ostatnie zakupy i już sobie będę przygotowywać mięso na pasztet, na sałatki wszystko, w sobotę upiekę ciasteczka i piernik :)

Ja dziś szukałam wina w kaufandzie i nic nie widziałam bezalkoholowego ...drugi dzień walczę z szafkami w kuchni i robię to naprawdę wolno bo coś mnie kość w pupie boli po wczorajszym pilatesie...

Ja byłam i w kaufland i Tesco dziś. Nie ma wina 0%. Wszyscy patrzyli na mnie jakbym z choinki sie urwała :) I śmiali, że tylko piccolo jest - ciemnogród :]

dziś byłam na wizycie :) Wszystko ok :) widziałam jak maluch rozciągał się i paluszki. Mam takie zdjecie jakby machał :) Super pamiątka :)
W styczniu dostanę skierowanie na II prenatalne, które będzie w lutym.Troche mnie lekarz wystraszył, bo czeka na moje wyniki z krwi pappa i mi tak nagadał, że po nich dopiero będziemy mówić, że jest ok. To mnie trzyma w niepewności.
Nie wiem kto mieszka w brzuszku jeszcze ;)

reklama
dziś byłam na wizycie :) Wszystko ok :) widziałam jak maluch rozciągał się i paluszki. Mam takie zdjecie jakby machał :) Super pamiątka :)
W styczniu dostanę skierowanie na II prenatalne, które będzie w lutym.Troche mnie lekarz wystraszył, bo czeka na moje wyniki z krwi pappa i mi tak nagadał, że po nich dopiero będziemy mówić, że jest ok. To mnie trzyma w niepewności.
Nie wiem kto mieszka w brzuszku jeszcze ;)
Na pewno będzie wszystko dobrze nie potrzebnie się martwisz :-)

Do góry