reklama
AgaRS90
Fanka BB :)
W Auchan jest przy winach oddzielony działNigdzie nie mogę znaleźć wina 0%, w Auchan mąż tylko szampana znalazł dla mnie.. No ale lepszy rydz niż nic
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kupiłam taki
Siostra dla mnie do prezentu taki [emoji14]
Mnie po czwonym jest cholernie ciężko:/ od kilku lat tylko białe polwytrwne
Btw dziewczyny byłam dzisiaj w przedszkolu z l4 i proszę - co mi dzieciaki narysowały [emoji16]
To ja [emoji23]
A to na bluzce to nie nadruk tylko dzidziuś w brzuchu [emoji23]
Jeden nawet narysował 2 dzidziusie "bo masz pani duży brzuch"[emoji23]
A Tu obrazek w 3d[emoji23]
No jak ja kocham te moje szkraby[emoji16]
2 miechy mnie nie widziały i już myślałam, że mnie nie pamiętają bo byłam z nimi tylko 1.5msca ale jednak pamiętają [emoji7][emoji173]
Kocham moja pracę [emoji23][emoji7][emoji173]
Olasec
myllenne
Też mnie boli w kości ogonowej i rozchodzi się czasem na pośladki. Nieprzyjemne...
U mnie już dość świątecznie, jest ubrana choinka, trochę ozdób w domu i jest super Jutro ostatnie zakupy i już sobie będę przygotowywać mięso na pasztet, na sałatki wszystko, w sobotę upiekę ciasteczka i piernik
U mnie już dość świątecznie, jest ubrana choinka, trochę ozdób w domu i jest super Jutro ostatnie zakupy i już sobie będę przygotowywać mięso na pasztet, na sałatki wszystko, w sobotę upiekę ciasteczka i piernik
Ja byłam i w kaufland i Tesco dziś. Nie ma wina 0%. Wszyscy patrzyli na mnie jakbym z choinki sie urwała I śmiali, że tylko piccolo jest - ciemnogród :]
dziś byłam na wizycie Wszystko ok widziałam jak maluch rozciągał się i paluszki. Mam takie zdjecie jakby machał Super pamiątka
W styczniu dostanę skierowanie na II prenatalne, które będzie w lutym.Troche mnie lekarz wystraszył, bo czeka na moje wyniki z krwi pappa i mi tak nagadał, że po nich dopiero będziemy mówić, że jest ok. To mnie trzyma w niepewności.
Nie wiem kto mieszka w brzuszku jeszcze
W styczniu dostanę skierowanie na II prenatalne, które będzie w lutym.Troche mnie lekarz wystraszył, bo czeka na moje wyniki z krwi pappa i mi tak nagadał, że po nich dopiero będziemy mówić, że jest ok. To mnie trzyma w niepewności.
reklama
Mecenasowa27
Na pewno będzie wszystko dobrze nie potrzebnie się martwisz :-)dziś byłam na wizycie Wszystko ok widziałam jak maluch rozciągał się i paluszki. Mam takie zdjecie jakby machał Super pamiątka
Podziel się: