reklama
nastepnawkolejce
Fanka BB :)
Dzięki za odpowiedzi odnośnie potraw Wigilijnych Fajnie Wam tak pozaglądać do garów Ja chyba już nic więcej kombinować nie będę, zwłaszcza, że dla dwóch osób to chyba sensu nie ma, a ja raczej powinnam ograniczać racje żywieniowe a nie wymyślać co by tu nowego zeżreć
blueberryJ- trzymam kciuki za Was!
Boli mnie od paru dni... kość ogonowa, mięśnie tyłka (?!) i ciężko mi wstać z kanapy, schylić się i w ogóle chodzę i stękam.
Ale nie nie,nie marudzę, nie narzekam
blueberryJ- trzymam kciuki za Was!
Boli mnie od paru dni... kość ogonowa, mięśnie tyłka (?!) i ciężko mi wstać z kanapy, schylić się i w ogóle chodzę i stękam.
Ale nie nie,nie marudzę, nie narzekam
AgaRS90
Tak
Dziękuję
Olasec
@Blackberry mam nadzieję, że już dobrze wpisałam i nie będę się mylić
@AgaRS90 ja też planuje kupić winko bezalkoholowe. Piwko bezalkoholowe pije od dawna, nawet bez ciąży. Uwielbiam bavarie pszeniczne
@Asia2104 aleś narobiła rabanu. Biedny Twój facet dopiero zacznie masakra z goleniem jak będą brzuszki ogromne
@AgaRS90 ja też planuje kupić winko bezalkoholowe. Piwko bezalkoholowe pije od dawna, nawet bez ciąży. Uwielbiam bavarie pszeniczne
@Asia2104 aleś narobiła rabanu. Biedny Twój facet dopiero zacznie masakra z goleniem jak będą brzuszki ogromne
Dziewczyny jestem na przełomie 14/15 tyg i w końcu zaczynam czuć, że wraca mi dawna energia. A już zaczęłam się bać że taka leniwa jestem [emoji6]
Awersja do kuchni i gotowania mi przeszła. Powoli zaczyna mi to znowu sprawiać przyjemność.
Chyba jest w końcu efekt 2 trymestru [emoji16]
Ale np jeśli chodzi o libido, to mam jakiś maksymalny poziom cały czas. Takie popieprzone sny erotyczne mi się zdarzają, że wstyd pisać [emoji23]
A przez całą pierwsza ciążę seks mógł dla mnie nie istnieć. W ogóle mi się nie chciało. Aż dziwię się, że mąż drugie dziecko chciał [emoji23]
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też mam jakiś powrót do formy. Wczoraj otwierałam lodówkę kilka razy i ani razu nie pociągnęło mnie
Nawet kotleta zjadłam Boję się cieszyć, żeby nie wróciło
blueberryJ
Zaciekawiona BB
Tak wszystko jest w porządku oprócz tego, że ' brak kości nosowej'. Tak mam napisane. W głowie tysiąc myśli, ale nie chce się załamywać może faktycznie tak jak piszecie jest jeszcze za mały. Dzięki dziewczyny życzę Wam miłego dnia :*Ja słyszałam że brak kości noswej wcale nie oznacza od razu zespołu Downa. Reszta usg wyszła poprawnie? Wszystkie inne narządy? Mój lekarz mi mówił że o zespole np Downa nie świadczy wcale tylko jedna nie prawidłowość ale inne też. A nosek może być jeszcze po prostu za mały więc uszy do góry!
elciaaaak
Tak wszystko jest w porządku oprócz tego, że ' brak kości nosowej'. Tak mam napisane. W głowie tysiąc myśli, ale nie chce się załamywać może faktycznie tak jak piszecie jest jeszcze za mały. Dzięki dziewczyny życzę Wam miłego dnia :*
Wszystko będzie dobrze, trzeba być dobrej myśli! A będziesz próbowała umówić się jeszcze na USG do innego lekarza?
blueberryJ
Zaciekawiona BB
Cały ranek wydzwaniałam i najbliższy termin jest na styczeń a nawet u jednego na lutyWszystko będzie dobrze, trzeba być dobrej myśli! A będziesz próbowała umówić się jeszcze na USG do innego lekarza?
reklama
Effa84
Dziewczyny z tym forum jest coś nie teges [emoji28]
Jak tylko napiszę, że czuję się lepiej albo że coś mi wychodzi, to zawsze następnego dnia czuję się gorzej i mi nie wychodzi [emoji23]
Jak tylko napiszę, że czuję się lepiej albo że coś mi wychodzi, to zawsze następnego dnia czuję się gorzej i mi nie wychodzi [emoji23]
Podziel się: