reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Dzięki za odpowiedzi odnośnie potraw Wigilijnych :) Fajnie Wam tak pozaglądać do garów :D Ja chyba już nic więcej kombinować nie będę, zwłaszcza, że dla dwóch osób to chyba sensu nie ma, a ja raczej powinnam ograniczać racje żywieniowe a nie wymyślać co by tu nowego zeżreć :D

blueberryJ- trzymam kciuki za Was!

Boli mnie od paru dni... kość ogonowa, mięśnie tyłka (?!) i ciężko mi wstać z kanapy, schylić się i w ogóle chodzę i stękam.

Ale nie nie,nie marudzę, nie narzekam :)

Dziewczyny jestem na przełomie 14/15 tyg i w końcu zaczynam czuć, że wraca mi dawna energia. A już zaczęłam się bać że taka leniwa jestem [emoji6]

Awersja do kuchni i gotowania mi przeszła. Powoli zaczyna mi to znowu sprawiać przyjemność.

Chyba jest w końcu efekt 2 trymestru [emoji16]

Ale np jeśli chodzi o libido, to mam jakiś maksymalny poziom cały czas. Takie popieprzone sny erotyczne mi się zdarzają, że wstyd pisać [emoji23]
A przez całą pierwsza ciążę seks mógł dla mnie nie istnieć. W ogóle mi się nie chciało. Aż dziwię się, że mąż drugie dziecko chciał [emoji23]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też mam jakiś powrót do formy. Wczoraj otwierałam lodówkę kilka razy i ani razu nie pociągnęło mnie :D
Nawet kotleta zjadłam :) Boję się cieszyć, żeby nie wróciło :)

Ooo dobrze wiedzieć gdzie jest wino bezalkoholowe :)
Ja jeszcze skoczę do Kaufland zobaczyć, bo mąż mówi, że są :) A jak nie to Auchan.

Ja słyszałam że brak kości noswej wcale nie oznacza od razu zespołu Downa. Reszta usg wyszła poprawnie? Wszystkie inne narządy? Mój lekarz mi mówił że o zespole np Downa nie świadczy wcale tylko jedna nie prawidłowość ale inne też. A nosek może być jeszcze po prostu za mały więc uszy do góry!
Tak wszystko jest w porządku oprócz tego, że ' brak kości nosowej'. Tak mam napisane. W głowie tysiąc myśli, ale nie chce się załamywać może faktycznie tak jak piszecie jest jeszcze za mały. Dzięki dziewczyny życzę Wam miłego dnia :*

Tak wszystko jest w porządku oprócz tego, że ' brak kości nosowej'. Tak mam napisane. W głowie tysiąc myśli, ale nie chce się załamywać może faktycznie tak jak piszecie jest jeszcze za mały. Dzięki dziewczyny życzę Wam miłego dnia :*

Wszystko będzie dobrze, trzeba być dobrej myśli! A będziesz próbowała umówić się jeszcze na USG do innego lekarza?

reklama
Dziewczyny z tym forum jest coś nie teges [emoji28]

Jak tylko napiszę, że czuję się lepiej albo że coś mi wychodzi, to zawsze następnego dnia czuję się gorzej i mi nie wychodzi [emoji23]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry