reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Któraś pytała o ćwiczenia w ciąży więc wczoraj stwierdzilam że moje uda to dramat sama galareta więc szukałam sobie zestawu do ćwiczeń...I już dziś jestem po pierwszych ćwiczeniach[emoji12] ćwiczę pomału i robię przerwy między seriami....muszę się zmusić bo katastrofa będzie...I szkoda mi tych 6 miesięcy ćwiczeń przed zajściem...bo już po nich nic nie widać.....zobaczymy czy wytrwam

To ja mam straszne boczki. Boczki i plecy tragedia

Dziewczyny gdzie kupujecie jakieś kiecki, wiecie, na wyjścia? Ja do swoich się nie mieszcze, wyglądam jak parówka wcisnieta w jelito [emoji23]
W lutym mamy imprezę urodzinową, idziemy na karnawał a ja nie mam się w co ubrać..
Wyczekiwałam tego momentu kiedy będę mogła sobie kupić piękne ciążowe ciuchy.. A teraz jestem przerażona no nic nie ma! Takie ochydy jak do babć 60+... poleccie coś szalowego!

Link do: Sukienki ciążowe - moda ciążowa MY TUMMY ®©™ – Darmowa Wysyłka i Prezenty
całkiem fajne można znaleźć tutaj :)

Kurde ja nie byłam zbyt aktywna przed ciążą.. teraz pochodzę za długo i czuje kłucie w brzuchu, choć wyniki mam super - lekarz się szyjki i macicy nie może nachwalic... jakoś bym się bała, myślę i tych cw to czuje jakiś wewnętrzny niepokój:p

Ten sam artykuł miałam wkleić, skopiowałam, napisałam post i zapomniałam.. Ach ten mózg ciążowy...[emoji39]

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

@KikaRika podoba mi się idea BLW tak lekko poczytałam o tym na szybko. Chciałabym spróbować. Ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu ;)

Ja ćwiczę
1)
Natalia Gacka lekki przyjemny zestaw półgodzinny
2)
Gym Break wydaje się troszkę bardziej wymagający ale bardzo fajny.
Czasu jeszcze mamy sporo, bo rozszerzać dietę będziemy gdzieś w grudniu, czyli za rok, ale warto się w to zagłębić, artykułów jest sporo, polecam też blog Link do: Ala'Antkowe BLW.

I książkę Link do: Bobas lubi wybór. Nie chcesz wychować niejadka? - Gill Rapley, Tracey Murkett | Książka | merlin.pl

reklama
Czasu jeszcze mamy sporo, bo rozszerzać dietę będziemy gdzieś w grudniu, czyli za rok, ale warto się w to zagłębić, artykułów jest sporo, polecam też blog Link do: Ala'Antkowe BLW.

I książkę Link do: Bobas lubi wybór. Nie chcesz wychować niejadka? - Gill Rapley, Tracey Murkett | Książka | merlin.pl

Młodszej rozszerzałam dietę właśnie BLW. Ile się nasłuchałam, że jestem nieodpowiedzialna, że dziecko krzywdzę itd. Zarówno w kwestii bardzo późnego rozszwrzania doety jak i metody. Na.roczku młodej wszystkie buzie się zamknęły jak samodzielnie widelcem jadła gotowane ziemniaki i cielęcinę w kapuście kiszonej - jak wszyscy, bo to było 2 danie urodzinowego obiadu.

Do góry