Mecenasowa27
Fanka BB :)
Polecam.edyte litwiniuk na fb
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja mam straszne boczki. Boczki i plecy tragediaKtóraś pytała o ćwiczenia w ciąży więc wczoraj stwierdzilam że moje uda to dramat sama galareta więc szukałam sobie zestawu do ćwiczeń...I już dziś jestem po pierwszych ćwiczeniach[emoji12] ćwiczę pomału i robię przerwy między seriami....muszę się zmusić bo katastrofa będzie...I szkoda mi tych 6 miesięcy ćwiczeń przed zajściem...bo już po nich nic nie widać.....zobaczymy czy wytrwam
Dziewczyny gdzie kupujecie jakieś kiecki, wiecie, na wyjścia? Ja do swoich się nie mieszcze, wyglądam jak parówka wcisnieta w jelito [emoji23]
W lutym mamy imprezę urodzinową, idziemy na karnawał a ja nie mam się w co ubrać..
Wyczekiwałam tego momentu kiedy będę mogła sobie kupić piękne ciążowe ciuchy.. A teraz jestem przerażona no nic nie ma! Takie ochydy jak do babć 60+... poleccie coś szalowego!
Przeglądałam i nic nie wpadło mi w okoLink do: Sukienki ciążowe - moda ciążowa MY TUMMY [emoji768][emoji767][emoji769] – Darmowa Wysyłka i Prezenty
całkiem fajne można znaleźć tutaj
Ten sam artykuł miałam wkleić, skopiowałam, napisałam post i zapomniałam.. Ach ten mózg ciążowy...[emoji39]Te "najnowsze" zalecenia WHO obowiązują od 2003 roku w Polsce je wprowadzono w 2014r. A tu artykuł o rozszerzaniu diety: Link do: Czym się różni cztery od sześciu ? Czyli o tym kiedy rozszerzać dietę niemowlęcia? - Małgorzata Jackowska o diecie mamy i dziecka blw rozszerzaniu diety karmieniu piersią rodzicielstwie przepisy kulinarne dla dzieci i rodziny
Czasu jeszcze mamy sporo, bo rozszerzać dietę będziemy gdzieś w grudniu, czyli za rok, ale warto się w to zagłębić, artykułów jest sporo, polecam też blog Link do: Ala'Antkowe BLW.@KikaRika podoba mi się idea BLW tak lekko poczytałam o tym na szybko. Chciałabym spróbować. Ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu
Ja ćwiczę
1)Natalia Gacka lekki przyjemny zestaw półgodzinny
2)Gym Break wydaje się troszkę bardziej wymagający ale bardzo fajny.
Czasu jeszcze mamy sporo, bo rozszerzać dietę będziemy gdzieś w grudniu, czyli za rok, ale warto się w to zagłębić, artykułów jest sporo, polecam też blog Link do: Ala'Antkowe BLW.
I książkę Link do: Bobas lubi wybór. Nie chcesz wychować niejadka? - Gill Rapley, Tracey Murkett | Książka | merlin.pl
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom