Mecenasowa27
Fanka BB :)
I to nic poważnego? Bo trochę mnie to niepokoiMnie też tak kłuje, raz z lewej raz z prawej strony.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I to nic poważnego? Bo trochę mnie to niepokoiMnie też tak kłuje, raz z lewej raz z prawej strony.
Jak byłam u Pani ginekolog i mówiłam jej, że mnie kłuje w okolicy pachwin to mówiła, że to naturalne w trakcie ciąży, bo macica się rozciąga.. Też miałam ostatnio takie klucie po bokach brzucha. Jednak już byłam po wizycie. Obecnie biorę Duphaston na ból brzuch, a i tak taki o którym piszecie wystąpił, więc może to naturalne..I to nic poważnego? Bo trochę mnie to niepokoi
podejrzewam że macica się rozciąga/ czy cośI to nic poważnego? Bo trochę mnie to niepokoi
a nie wątroba?Mnie od wczoraj kłuje, silny ból w okolicy żeber po prawej stronie. Nie wiem co to, ale przeszywający ból.
Dostałam moją poduszkę rogal ciążowy, dziewczyny jak ona mi teraz pomaga ! całą noc przespałam bez pobudki
Ja kończe 11 tc a dolegliwości wymiotowo mdlościowe się nasili znowu, masakra
Fakt tam jest wątroba...może coś ciezkostrawnego zjadlasa nie wątroba?
Duphaston na ból brzucha, jesteś pewna? duphaston się stosuje gdy jest za niski poziom progesteronuJak byłam u Pani ginekolog i mówiłam jej, że mnie kłuje w okolicy pachwin to mówiła, że to naturalne w trakcie ciąży, bo macica się rozciąga.. Też miałam ostatnio takie klucie po bokach brzucha. Jednak już byłam po wizycie. Obecnie biorę Duphaston na ból brzuch, a i tak taki o którym piszecie wystąpił, więc może to naturalne..
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom