reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

A myślałam że u mnie tak kiepsko z piciem...ja z kawy i czarne herbaty zrezygnowałam piję może dwie na tydzień bo nie mam ochoty...na ciepło wodę z cytryny i cukrem niestety albo miodem 2-3filiżanki , i dwie herbaty ziołowe rumianek pokrzywa mięta zależy na co mam ochotę ...i max 1 litr czystej wody...chcialabym tak 1,5 a z czasem 2 zobaczymy jak się rozkrece bo kiedyś to była max 1 szklanka ...

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się weekendowo :)
Za mną ciążki tydzień, już czasami naprawdę nie ogarniam jak ja sobie poradzę z trójką maluchów.
Co do kawy to dwie słabe kawy dziennie są dopuszczalne. Mój gin w każdej ciąży nawet zaleca mi picie kawy bo ja mam bardzo niskie ciśnienie i czasami naprawdę ciężko mi nie zasnąć na stojąco.
Niestety mnie od kawy odrzuciło, więc piję sporadycznie. Oby w drugim trymestrze było lepiej, bo ciężko z takim niskim ciśnieniem bez wspomagania :confused2:

A u nas dziś 15t1d [emoji12] obiad zaliczony rybka ..
IMG_20171202_143200.jpg
IMG_20171202_143200.jpg

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20171202_143200.jpg
    IMG_20171202_143200.jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 391
A u nas dzis pracowicie. Moj przyjechal do nas pomogl wymienić wykładzinę w kuchni i mnie wkurwa na maxa zero przywitania ani nic... Tylko mala. Nawet do niego sie nie odzywam. Jak bym nie istniala tylko dziecko.... Brak słów...

Ja odkąd zamieszkałam razem już teraz z moim mężem to zawsze na dzień dobry był buziak jak któreś z nas wracalo do domu a drugie już w nim było i tak samo wychodząc z domu też odwitywalismy się buziakiem. Ostatnio zauważyłam że zdarza się nam o tym zapominać, nie mówię że tylko jemu bo mi także ale wtedy staramy się zwracać na to uwagę i się poprawiamy. Najczęściej on zapominal po przyjściu do domu z pracy przywitać mnie buziakiem i po kilku razach zwracania uwagi jest ja postęp. Dla mnie jest to ważne. Nie chcę byśmy się gdzieś po drodze zatracili i zapomnieli o sobie i o takich małych ważnych gestach :-)

A moj ma mnie w dupie zajety wszystkim tylko nir mna. Wkurza mnie to ham z niego tylko dziecko i dziecko. Zaczynam myslec ze jest ze mna tylko dla dziecka ;/

reklama
Do góry