@DareToBe żeby pozbyć się pleśni definitywnie to trzeba pozbyć się przyczyny jej powstawania inaczej to jest walka z wiatrakami.
@nastepnawkolejce właśnie mąż też na mnie wrzeszczy bo mało pije. Rano cappuccino w ciągu dnia może ze szklanka wody i wieczorem herbata. Staram się pić 1.5l wody dziennie bo wiem ze mi w ciąży bardzo szybko nerki siadają i musze przez to dużo pić. Ale że zwykłej wody nie przełkne to dole wam do niej cytryne
ja też z maluchem psa musze brać mam huskiego
wiec połowę bagażnika pies zajmuje [emoji23]
Ja się ostatnio cieszyłam ze od 3 lat chora nie byłam i ze synek cały czas zdrowy... tak mam całe zatoki zapchane i gardło jiz boli a synek tez juz ma katar... a tak pięknie było [emoji29]
Ja dzisiaj 12 tydzień. We wtorek idę na genetyczne. Mam nadzieje ze nie zapomnę o wizycie mam na 8.20
wiem dla niektórych z was będzie to dziwne jak można zapomnieć o wizycie ale na prawdę ja czasami zapominam się ze jestem w ciąży przez nawał roboty i wymagającego synka. Może jak maleństwo zacznie kopać to już inaczej będzie.
Miałam takie wielkie plany na dzisiaj a chyba nic z tego nie będzie bo mnie rozkłada na łopatki :/ syrop z cebuli juz się robi niech nas to na nogi postawi.
A jeszcze pytanie do nosa można nasivin a na gardło tamtum verde w ciąży?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom