reklama
Angelika. Jadwiga
Aktywna w BB
Hej dziewczyny! Wczoraj miałam prenatalne wszystko ok, nie umie za bardzo odczytać tych wyników z PapA, a lekarz za dużo nie tłumaczył więc chyba też ok. Mam teraz 13+3 i dziecko mierzy 8cm. Pięknego dnia PS. Na te pierniczki i ja się skuszę, dużo roboty bo jeszcze do przepisu nie zajrzałam ?
A nie masz w okolicy jakiegoś sklepu ze zdrową zywnością? Powinien być miód.Te na zdjęciach wyglądają oblednie :-)
Powiedz mi jakie masło dajesz i miod? Jeśli chodzi właśnie o miód to niestety nie mam dojścia do dobrego miodu tylko sklepowe. Myślę że na spróbowania zrobię te kuleczki jak w przepisie z nadzieniem i jak mi wyjdą to może na święta zrobię w świątecznych wzorach, bo ciasto będzie się nadawało by wyciąć foremką wzory?
Uwielbiam takie widoki!U nas też dzisiaj zasypało [emoji7]
Jechałam przyjaciółkę odwiedzić i cała drogę robiłam zdjęcia [emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
W tym roku nie muszę dojżdżać do pracy to może sypać do oporu A u nas czarno...
AgaRS90
Fanka BB :)
Auc nerki bolą niemiłosiernie;/Leżę w szpitalu z podejrzeniem kołki nerkowej. Ból nie do zniesienia fatalnie... Ale widziałam dzidzie ma prawie 8 cm więc tyle tylko że o nią się nie martwię a ja no jakoś przeżyję
Ale ulga że z dzidzią wszystko ok bo jak już widzę wpis "leżę w szpitalu" to mi się słabo robi!
Zdrówka Kochana!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
KikaRika
Moderatorka
Zdrowiej szybko! Dobrze że pojechałaś tak szybko po pomoc.Leżę w szpitalu z podejrzeniem kołki nerkowej. Ból nie do zniesienia fatalnie... Ale widziałam dzidzie ma prawie 8 cm więc tyle tylko że o nią się nie martwię a ja no jakoś przeżyję
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
nastepnawkolejce
Fanka BB :)
Hej hej
Ale ja Wam zazdroszczę tego śnieguuu! Przepiękne widoki
Gratuluję udanych wizyt dziewczyny.
Wspominałyście coś o pierwszych ruchach. Ja o tym w ogóle nie myślę jeszcze, wydaje mi się, że jest stanowczo za wcześnie.
Dla mnie ograniczenie kawy było chyba największym wyzwaniem Teraz piję 1-max.2 kubki dziennie słabej kawy z mlekiem.
Ja lubię gotować ale ciasta i inne wypieki niestety nie moja bajka- nie umiem. A założyłam sobie, że jak zajdę w ciąże to koniecznie muszę się nauczyć, żeby dziecko wychowywało się w domu, w którym był zapach prawdziwego ciasta a nie szelest otwieranej paczki ciastek z piekarni
Ale ja Wam zazdroszczę tego śnieguuu! Przepiękne widoki
Gratuluję udanych wizyt dziewczyny.
Wspominałyście coś o pierwszych ruchach. Ja o tym w ogóle nie myślę jeszcze, wydaje mi się, że jest stanowczo za wcześnie.
Dla mnie ograniczenie kawy było chyba największym wyzwaniem Teraz piję 1-max.2 kubki dziennie słabej kawy z mlekiem.
Ja lubię gotować ale ciasta i inne wypieki niestety nie moja bajka- nie umiem. A założyłam sobie, że jak zajdę w ciąże to koniecznie muszę się nauczyć, żeby dziecko wychowywało się w domu, w którym był zapach prawdziwego ciasta a nie szelest otwieranej paczki ciastek z piekarni
reklama
Podziel się: