reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Chyba mnie zlapało jakieś zapelenie pęcherza albo coś, co dwie minuty siku, a tam kilka kropelek. DO tego bardzo boli mnie w lewym boku. Jadę do pracy posiedzę chwile i idę prosto do szpitala.

reklama
Te na zdjęciach wyglądają oblednie :-)
Powiedz mi jakie masło dajesz i miod? Jeśli chodzi właśnie o miód to niestety nie mam dojścia do dobrego miodu tylko sklepowe. Myślę że na spróbowania zrobię te kuleczki jak w przepisie z nadzieniem i jak mi wyjdą to może na święta zrobię w świątecznych wzorach, bo ciasto będzie się nadawało by wyciąć foremką wzory?
A nie masz w okolicy jakiegoś sklepu ze zdrową zywnością? Powinien być miód.

U nas też dzisiaj zasypało [emoji7]
Jechałam przyjaciółkę odwiedzić i cała drogę robiłam zdjęcia [emoji23]
1512077372-29494351dd144188-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Uwielbiam takie widoki!
W tym roku nie muszę dojżdżać do pracy to może sypać do oporu ;) A u nas czarno...

Leżę w szpitalu z podejrzeniem kołki nerkowej. Ból nie do zniesienia fatalnie... Ale widziałam dzidzie ma prawie 8 cm więc tyle tylko że o nią się nie martwię a ja no jakoś przeżyję ;)
Auc nerki bolą niemiłosiernie;/
Ale ulga że z dzidzią wszystko ok bo jak już widzę wpis "leżę w szpitalu" to mi się słabo robi!
Zdrówka Kochana!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Leżę w szpitalu z podejrzeniem kołki nerkowej. Ból nie do zniesienia fatalnie... Ale widziałam dzidzie ma prawie 8 cm więc tyle tylko że o nią się nie martwię a ja no jakoś przeżyję ;)
Zdrowiej szybko! Dobrze że pojechałaś tak szybko po pomoc.

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny kiedy mniej więcej zelżał Wam ból piersi?
Dzisiaj się obudziłam i nie boli tak jak zawsze więc od razu schiza... Trochę mi jeszcze brakuje do końca trymestru więc nie wiem, czy mogę tym sobie to tłumaczyć...

Hej hej :)

Ale ja Wam zazdroszczę tego śnieguuu! Przepiękne widoki :)
Gratuluję udanych wizyt dziewczyny.

Wspominałyście coś o pierwszych ruchach. Ja o tym w ogóle nie myślę jeszcze, wydaje mi się, że jest stanowczo za wcześnie. :p
Dla mnie ograniczenie kawy było chyba największym wyzwaniem :D Teraz piję 1-max.2 kubki dziennie słabej kawy z mlekiem.
Ja lubię gotować :) ale ciasta i inne wypieki niestety nie moja bajka- nie umiem. A założyłam sobie, że jak zajdę w ciąże to koniecznie muszę się nauczyć, żeby dziecko wychowywało się w domu, w którym był zapach prawdziwego ciasta a nie szelest otwieranej paczki ciastek z piekarni :D

reklama
Do góry