reklama
promyczek_81
Fanka BB :)
Trzymam kciuki :*Leżę w szpitalu z podejrzeniem kołki nerkowej. Ból nie do zniesienia fatalnie... Ale widziałam dzidzie ma prawie 8 cm więc tyle tylko że o nią się nie martwię a ja no jakoś przeżyję
promyczek_81
Mnie od jakiegos czasu bolą tylko czasem. Bez panikiDziewczyny kiedy mniej więcej zelżał Wam ból piersi?
Dzisiaj się obudziłam i nie boli tak jak zawsze więc od razu schiza... Trochę mi jeszcze brakuje do końca trymestru więc nie wiem, czy mogę tym sobie to tłumaczyć...
promyczek_81
Dziewczyny ja mam dojście pod wawą do dobrego miodu. Wysyła tez paczki
ZUZA.80
u mnie ok. 10 tygodniaDziewczyny kiedy mniej więcej zelżał Wam ból piersi?
Dzisiaj się obudziłam i nie boli tak jak zawsze więc od razu schiza... Trochę mi jeszcze brakuje do końca trymestru więc nie wiem, czy mogę tym sobie to tłumaczyć...
to by pasowało nawet, dziękuję jeszcze tydzien do kolejnego usg wiec człowiek wymyśla głupotyu mnie ok. 10 tygodnia
ZUZA.80
no wiadomo, że teraz to od wizyty do wizyty się czekato by pasowało nawet, dziękuję jeszcze tydzien do kolejnego usg wiec człowiek wymyśla głupoty
jak zaczniemy czuć ruchy to będzie łatwiej, ale to jeszcze troszkę
emer185
Dziewczyny czy odczuwanie bol kości lonowej?
Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie na szczęście żadnych bóli, prócz obolałych piersi.
Chociaż od kilku dni odczuwam jakby swędzenie w okolicach pępka. Nie wiem czy to skóra sie rozciąga czy co... żadnych zmian na skórze nie zauważyłam.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Olasec
Ja odczuwam. We wtorek idę do neurologa bo mam też bóle pośladków, które promieniują tyłem nogi do pięty aż. Możliwe, że rwą kulszowa. Ból spojenia łonowego trzeba zgłosić ginekologowi bo to może być rozejście.
reklama
nastepnawkolejce
U mnie też właściwie żadnych bóli. Piersi... po prostu czuję, że są trudno to nawet bólem nazwać- raczej takie wyczulenie na dotyk.
Hmm nieraz naprawdę wolałabym mieć jakieś konkretne ciążowe dolegliwości. Jak mnie ktoś kiedyś zapyta jak wspominam pierwszy trymestr ciąży, to nie wiem co odpowiem W sumie czuję się całkiem zwyczajnie.
Podziel się: