Angelika. Jadwiga
Aktywna w BB
Ja zaszłam w drugą ciąże jak córka miała 7 miesięcy teraz jestem w trzeciej..Jest tu jakas mama z ciąża rok po roku? Mam pytanko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zaszłam w drugą ciąże jak córka miała 7 miesięcy teraz jestem w trzeciej..Jest tu jakas mama z ciąża rok po roku? Mam pytanko
trzymam kciuki. ja też sama z córka. nie mam nawet jak. gorzej jak będą mnie chcieli zatrzymać w szpitalu to nie wiem co zrobię. rozdwoje się.Też nie mam jak pojechac na IP. Zaczekam na rozwój wydarzeń - jeżeli się nie uspokoi to spróbuję kogoś ściągnąć do siostrze noc którymi się dziś zajmuje i pojechać... Mam nadzieję że to nic poważnego. Towarzyszy temu ból ale wydaje mi się że to może że strachu..
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Odkopałam bo był temat.... dziś zamierzam się wyspać!
Lecę się szykować bo trzeba jechać do endokrynologa. Ciekawe ile będę czekać na wizytę[emoji19]
Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom