reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Też nie mam jak pojechac na IP. Zaczekam na rozwój wydarzeń - jeżeli się nie uspokoi to spróbuję kogoś ściągnąć do siostrze noc którymi się dziś zajmuje i pojechać... Mam nadzieję że to nic poważnego. Towarzyszy temu ból ale wydaje mi się że to może że strachu..

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
trzymam kciuki. ja też sama z córka. nie mam nawet jak. gorzej jak będą mnie chcieli zatrzymać w szpitalu to nie wiem co zrobię. rozdwoje się.

oar8qqmzm1arllnx.png

Asia2104
agakomo

Powodzenia dziewczyny! Mocno trzymam kciuki za Was :)

Chyba już kiedyś pytałam, ale nie jestem pewna - Używacie już jakichś balsamów/kremów/peelingów dla kobiet w ciąży? Możecie coś polecić? :)
Aha i czy orientujecie się czy można robić w ciąży peeling kawowy? Byłam od niego uzależniona (jak od wszystkiego co ma pachnie kawą) ale teraz nie wiem czy można stosować, skoro wszystkie kosmetyki z kofeiną w składzie są zakazane. Ewentualnie, macie pomysł na jakiś domowy zamiennik? :)

reklama
Do góry