reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Ja nic nie stosowałam specjalnie. Od miesięcy stosuję olej kokosowy na skórę :)
To prawda, że każde kolejne dziecko to i stres większy, bo mama już wie co ją spotkało, czego może się spodziewać, świadomość jest większa. Ja wczoraj przed zaśnięciem wyliczałam czego się obawiam. 3 rzeczy, żeby zdrowo do terminu dociagnąć z maleństwem, żeby nie było żadnego szpitala, bo co ja z synkiem zrobię. Potem martwię się porodem. Nie rodziłam naturalnie, boję się co mnie czeka. A na końcu boję się jak ogarnę dwójkę :) Że czekają mnie nieprzespane noce i jeszcze mam 6latka w domu, którego też trzeba ogarnąć.
Masakra :)

Cześć dziewczyny.
U nas też śnieg:)
1szy raz padał w zeszłym tygodniu, utrzymał się tylko pół dnia, ale w zdążyłyśmy z córka wyjść na dwór.
A teraz od poniedziałku codziennie jest śnieg rano, ale szybko topnieje.
Choć dziś wygląda na to że się utrzyma dłużej trochę :)
Miłego dnia, bez dolegliwości.

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Asia , aga jak tam u was? Poprawilo sie?

Ja w pierwszej ciąży przytylam ok 12 kg. Po porodzie wazylam tyle ile przed. Startowała z wagą 51kg. Teraz startowalam z 64kg i jak na razie ok 1 kg więcej....

Widzialyscie?? Już są sierpniowki!!

Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się z wami niestety żegnam. wizyta u lekarza to tylko formalność. rano dostałam krwotoku,wszystko wyleciało. trzymajcie się cieplutko. spokojnej ciąży i zdrowych maluszkow

oar8qqmzm1arllnx.png

reklama
Do góry