reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Ja jeśli chodzi o kurtki mam jesienno wiosenną z HM z poprzedniej ciąży a na zimę będę bluzę czy coś zakladać. Polecam rajtki getry bluzki koszulki i spodnie z HM. Cena i jakość OK. W getrach się zakochałam i tylko w nich chodzę :)
Jeśli chodzi o atrakcyjność to drugi trymestr powitałam własnoręcznie robioną Hybrydą i pofarbowaniem włosów i jest mi o niebo lepiej :)
Na poprawę nastroju umówiłam się dziś na paznokcie i do fryzjera, mam nadzieję że mi tez pomoże Jutro genetyczne i stres już mnie zżera, niby trzecia ciąża i wszystko oswojone, ale wydaje mi się że nerwy największe

reklama
ejjjj naprawdę przy kolejnych ciążach nie przechodzi stres?????
nieee, nawet jest jeszcze większy. w pierwszej to wogole bylam nie świadoma i niczym się nie przejmowalam.nawet jak zaczęłam rodzić w 35 tyg .

oar8qqmzm1arllnx.png

ejjjj naprawdę przy kolejnych ciążach nie przechodzi stres?????
Moim zdaniem to chyba rośnie z każda kolejna ciążą, przynajmniej u mnie. Coś na zasadzie, że im więcej się wie w temacie to i się jest bardziej świadomym wszystkiego. Spada za to proporcjonalnie ciśnienie na kupowanie wyprawki -wózki, śpioszki, itp zostają daleko w tyle

Moim zdaniem to chyba rośnie z każda kolejna ciążą, przynajmniej u mnie. Coś na zasadzie, że im więcej się wie w temacie to i się jest bardziej świadomym wszystkiego. Spada za to proporcjonalnie ciśnienie na kupowanie wyprawki -wózki, śpioszki, itp zostają daleko w tyle
no to ja nie mam wyprawki i drażni mnie rozmowa w np 6 tyg o chrzcinach i wózkach bo w dupie mam to wszystko. Ważne jest dzidzi :) a reszta to rzecz nabyta

no to ja nie mam wyprawki i drażni mnie rozmowa w np 6 tyg o chrzcinach i wózkach bo w dupie mam to wszystko. Ważne jest dzidzi :) a reszta to rzecz nabyta
Też jeszcze nic a nic nie kupiłam i jeszcze nie mam zamiaru...Tak naprawde to nie mam zielonego pojęcia co trzeba dokładnie kupić...oprócz łóżeczka wózka i pieluch [emoji12] [emoji13]

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry