reklama
Dokładnie do tego postu wysłałam im link. Eh niby wykształceni ludzie a takie głupoty powielają, ale tak to jest jak się starzy dorwą do internetu, nie wiedzą że połowa rzeczy to bzdury, ale przecież "naukowy" artykuł nie może się mylić.Był jeden artykul w internecie ostatnio popularny szerzacy te głupoty... Na szczęście mama ginekolog szybko się odniosła Link do: Mamaginekolog
Pokaż to rodzicom, niech czytają i zaczną oddzielac ziarno od plew
Napisane na ASUS_X007D w aplikacji Forum BabyBoom
KikaRika
Moderatorka
Łap...Nigdy nie jadłam...Daj kawałeczek spróbować[emoji12]
Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Effa84
Fanka BB :)
Ja miałam tulę. Ale to dla siedzących dzieci. Trzeba spr na jaka wagę kupujesz, bo czasami siedzące dziecko jest juz na nie za ciężkie. (niektóre dzieci dopiero w 8mcu zaczynają siadać, a niektóre tule są np do 9 mca)Po baardzo dogłębnym przeanalizowaniu większości witamin wybiorę pomiędzy Femibion Natal 2 Plus a Vita-miner Prenatal DHA. Nie wiem czemu ale zależy mi na tym kwasie DHA.
Co do wyprawki to ja poczekam też gdzies do ok 24 tc, z resztą łóżeczko mam od siostry, a małych rzeczy do ok 2 lat mam pół pokoju, bo siostry mają w sumie czwórkę chłopaków już odchowanych i to nic że wszystkie rzeczy praktycznie błękitne
Wózki też przeglądam w internecie, jeden na allegro mi się spodobał 3w1 ale na to przyjdzie czas, słyszałam że można dostac nowy wózek w komisie za połowę ceny, też to będę sprawdzać.
Ja ostatnio budzę się ok 4 idę na siku i dalej nie chce mi się spać. Dzisiaj z nudów obudziłam męża, przeszkadzało mi że...za głośno oddycha
Chustę też dostanę od siostry, ale co sądzicie o nosidełku TULA? strasznie podoba mi się, są drogie ale poważnie myślę o zakupie wydaje mi się że to może być dobra inwestycja.
Mój syn był bardzo lekki wiec korzystaliśmy z niej do ok 11 mcy. On lubił w niej być, niektóre dzieci w tym wieku już nie chcą. Bardzo się przydawała jak jeździliśmy do IKEA albo na rynek czy do Galerii.
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Pati1112
Właśnie dotarł do mnie detektor tętna!Coś wspanialego!Polecam wszystkim znerwicowanym matkom takim jak ja[emoji4]
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
hmmm, a jakiej masz firmy? długo szuka tętna?
widzę,że na allegro są już za 100 zł...
Gosia101318
Ja miałam tulę. Ale to dla siedzących dzieci. Trzeba spr na jaka wagę kupujesz, bo czasami siedzące dziecko jest juz na nie za ciężkie. (niektóre dzieci dopiero w 8mcu zaczynają siadać, a niektóre tule są np do 9 mca)
Mój syn był bardzo lekki wiec korzystaliśmy z niej do ok 11 mcy. On lubił w niej być, niektóre dzieci w tym wieku już nie chcą. Bardzo się przydawała jak jeździliśmy do IKEA albo na rynek czy do Galerii.
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Orginalna Tula ma 2 rozmiary - standard (mniej więcej do 2 lat) i toddler dla starszych. Ja mam Tulę standard i zaczęliśmy jej używać po roku. A dla maluszka jak już wyrośnie z Tuli będę szyć nosidło z chusty w rozmiarze toddler.
reklama
Zamówiłam Jumper Fetal Doppler JPD-100B. Zależało mi żeby głowica była taka na kablu, a dźwięk wydobywał się z głośnika. Zapłaciłam ok 220 zł.
Znalezienie tętna zajęło mi jakąś minutę [emoji4]
Znalezienie tętna zajęło mi jakąś minutę [emoji4]
Ostatnia edycja:
Podziel się: