reklama
Mecenasowa27
Fanka BB :)
W Białymstoku U dr pietrewicza
Mecenasowa27
A nie dr lesniewska? Za podwójny Bush + pappa 380zł. Mówił że taka cenę ma dla swoich klientek tylko. Ja na parkowej chcialbym U mojego dr rodzić :-)Jabw tamtym roku robilam u dr. Lesniewicza na parkowej. Ile placilas?
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
nastepnawkolejce
Chciałam się z Wami pożegnać.ciąża obumarla w 7tc.jutro rano do szpitala.
Powodzenia dla Was wszystkich.spokojnej ciąży i lekkiego porodu
Przykro mi strasznie
Trzymaj się! :*
Mecenasowa27
Bardzo mi przykro i aż głupio ze ja tu się chwałę swoimi nowinami a Ty przezywasz tragedie (( trzymaj się kochana ( :*Chciałam się z Wami pożegnać.ciąża obumarla w 7tc.jutro rano do szpitala.
DareToBe
Ja też już po USG genetycznym - w sumie wszystko wyszło ok, jestem zadowolona ALE jakiś taki bezsensowny lęk pozostał
Dzidziuś ma 7,5cm, anatomicznie wszystko jest w porządku no i w 70% wygląda na chłopaka - choć dla doktora to oczywiste nie było Po raz kolejny trochę podgonił i w ten sposób jesteśmy już w drugim trymestrze (13+5) co choć trochę uspokaja Wyniki PAPPA będę miała za 10 dni, na razie z samego USG wychodzi mi raczej małe ryzyko wad genetycznych (trisomia 21 1:1350, trisomia 18 1:4500, trisomia 13 <1:200000) - teraz jeszcze tylko czekać na ryzyko skorygowane o PAPPA
Strasznie smutno iść na takie badanie bez męża Wszystkie panie w poczekalni z rodzinami, potem to wzruszenie przyszłych tatusiów... Jak już powiemy Stasiowi to będzie fajniej - na kolejne pójdziemy już rodzinnie
Dzidziuś ma 7,5cm, anatomicznie wszystko jest w porządku no i w 70% wygląda na chłopaka - choć dla doktora to oczywiste nie było Po raz kolejny trochę podgonił i w ten sposób jesteśmy już w drugim trymestrze (13+5) co choć trochę uspokaja Wyniki PAPPA będę miała za 10 dni, na razie z samego USG wychodzi mi raczej małe ryzyko wad genetycznych (trisomia 21 1:1350, trisomia 18 1:4500, trisomia 13 <1:200000) - teraz jeszcze tylko czekać na ryzyko skorygowane o PAPPA
Strasznie smutno iść na takie badanie bez męża Wszystkie panie w poczekalni z rodzinami, potem to wzruszenie przyszłych tatusiów... Jak już powiemy Stasiowi to będzie fajniej - na kolejne pójdziemy już rodzinnie
Przykro mi. Może powinnaś zrobić jakieś badania co dzieje że znowu to samo. Wytrwałości [emoji19]Chciałam się z Wami pożegnać.ciąża obumarla w 7tc.jutro rano do szpitala.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Jenny26
Chciałam się z Wami pożegnać.ciąża obumarla w 7tc.jutro rano do szpitala.
Przykro mi bardzo, trzymaj sie:*
Podziel się: