reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Po wizycie.raczej nic z tego nie będzie.na usg nie było widać serduszka a jak miałam usg 31.10 to widziałam miganie na ekranie.mam brać duphaston 3x dziennie.jak będzie więcej krwi to mam jechać do szpitala.mam się znów pokazać gin w piątek gdyby nic do tego czasu się nie dzialo.widać że ciąża się nie rozwija.w 2013 roku straciłam ciąże w 8tc,dziś to mój 8t6dc.zapowiada się powtórka
[emoji29] przykro .

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
''Lek octenisept ma wysoką skuteczność bakteriobójczą i grzybobójczą, oraz zapewnia wysoki profil bezpieczeństwa. octenisept jako lek, zgodnie z wymogami prawnymi, ma stale monitorowany profil bezpieczeństwa. Wymogi dotyczące leków pozwalają z całą stanowczością i odpowiedzialnością stwierdzić, iż octenisept to jedyny na rynku lek o działaniu miejscowym o wysokiej skuteczności i bardzo wysokim profilu bezpieczeństwa"

"octenisept nie posiada żadnej substancji, która byłaby wykluczona ze stosowania i wpływała w sposób negatywny na ranę, skórę i błoną śluzową dorosłych i dzieci.
lek octenisept stosowany zgodnie z zaleceniami, jest lekiem bezpiecznym i skutecznym.
Źródło?

U nas też to samo z pieluchami Pampersa, w szpitalu mieliśmy je i młoda wyszła z mega odparzeniom... Zmieniliśmy na Dady z biedronki i było super, potem ktoś podarował nam Happy i też tragedia...
Jak mała miała ok 7msc to wypróbowaliśmy pieluszki Tesco live baby i też są ok, a nawet lepiej chłoną niż te z Biedry.
Tych z babydream nie lubię bo są jakieś sztywne takie, bo chyba że coś się w ciągu tych 3 lat zmieniło..

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
i nas też pampersy były tragedią. były takie pieluchy chyba happy (ż tańszych ) no i rosmanowskie też pamiętam że były ok. niczym nie nasączone. sam wkład chłonny bez chemii.

i nas też pampersy były tragedią. były takie pieluchy chyba happy (ż tańszych ) no i rosmanowskie też pamiętam że były ok. niczym nie nasączone. sam wkład chłonny bez chemii.

U nas happy to też była tragedia...

Po wizycie.raczej nic z tego nie będzie.na usg nie było widać serduszka a jak miałam usg 31.10 to widziałam miganie na ekranie.mam brać duphaston 3x dziennie.jak będzie więcej krwi to mam jechać do szpitala.mam się znów pokazać gin w piątek gdyby nic do tego czasu się nie dzialo.widać że ciąża się nie rozwija.w 2013 roku straciłam ciąże w 8tc,dziś to mój 8t6dc.zapowiada się powtórka
Przykro mi :(

Bądź dobrej myśli, jeszcze nic nie jest przesadzanie...
Trzymaj się .

współczuję bardzo

reklama
@mi.nu jesteśmy z Tobą. Przykro nam bardzo.

Co do pielęgnacji noworodka, pieluch itd, to moja młodsza córka ma azs i ona była długo kąpana czystą wodą. Bez żadnych emolientów. Jedynie w ciągu dnia po dwójce miała pupę mytą mydełkiem dla alergików.
A jak już wspominałam wcześniej planuję stosować system mieszany w pieluchowaniu - w domu wielorazowe, na dłuższe wyjścia jednorazówki ekologiczne.

Od jutra jestem na L4. Musiałam zmienić ginekologa prowadzącego ciążę i dzisiaj nowa pani dr stwierdziła, że z takimi wynikami krwi to ja mam leżeć w domu, jeść i odpoczywać. I prawdopodbnie do pracy wrócę dopiero w wakacje 2019 ;)

Do góry